У Ковелі збили жінку з 5-річним сином

У Ковелі збили жінку з 5-річним сином
Учора, 6 серпня, на вулиці Шевченка в Ковелі під колеса легковика Volkswagen Golf потрапила велосипедистка з 5-річним сином.

Про це інформує прес-служба волинської поліції.

Вранці, 30-річна жителька Ковельського району, рухаючись на велосипеді, не надала перевагу в русі та зіткнулася з легковиком Volkswagen Golf, під керуванням 35-річного ковельчанина.

Внаслідок ДТП жінка та її 5-річний син, який знаходився на багажнику велосипеда, отримали тілесні ушкодження. Дитину госпіталізували у відділення реанімації Волинської обласної дитячої лікарні.

Слідчі розпочали за цим фактом досудове розслідування за ч. 1 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Триває досудове розслідування.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
В результаті водій легковика буде винний в скоєному ДТП. По факту потрібно штрафувати тих велосипедистів,котрі абсолютно не знають ПДР України і їздять по дорозі,а не на тротуарах. По-друге на велосипедах носяться по дорогах вночі а купити ліхтарі або світловідбивачі неможуть,що й спричиняє безліч ду**их ситуацій та ДТП. Поліції потрібно в першу чергу штрафувати велосипедистів тоді й буде сенс та суттєве зменшення ДТП за участю велосипедистів.
Відповісти
Останні новини
У Ковелі збили жінку з 5-річним сином
07 вересень, 2017, 11:42