На Херсонщині у річці виловили мішок з розчленованим тілом чоловіка

На Херсонщині у річці виловили мішок з розчленованим тілом чоловіка
У Херсонській області поліція розслідує обставини вбивства чоловіка з розчленуванням.

Про це повідомляє прес-служба ГУ НП в області.

Ло поліції сьогодні приблизно о 7:00 год. у Новокаховський відділ поліції надійшло повідомлення від чоловіка. Він розповів, що на території дачного кооперативу між містами Нова Каховка і Таврійськ поблизу берега у воді виявив мішок. Коли розкрив його, то побачив людські кінцівки.

На місці працювали слідчо-оперативна група Новокаховського відділу поліції, слідчого управління, управління карного розшуку Головного управління Національної поліції у Херсонській області та експерти-криміналісти.

Під час подальшого огляду території поліцейські знайшли ще два мішки з іншими фрагментами тіла людини. Попередньо встановлено, що знайдені кінцівки належать чоловікові похилого віку.

"Ми відпрацьовуємо найрізноманітніші версії цього жорстокого вбивства, проводимо низку оперативно-розшукових заходів зі встановлення особи та затримання нелюда",- повідомив тимчасовий виконувач обов'язків начальника Головного управління Національної поліції у Херсонській області полковник поліції Микола Цап.

"Над розкриттям резонансного злочину працюють найдосвідченіші оперативники карного розшуку та слідчі обласного главку поліції, опитуються жителі прилеглих будинків, перевіряються особи, які можуть бути причетні до вбивства. Злочин знаходиться на контролі керівництва Головного управління Національної поліції в Херсонській області", - додали в поліції.

Розпочато кримінальне провадження за ч.1 ст.115 Кримінального кодексу України "Умисне вбивство". Фрагменти тіла направлено на експертизу.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
На Херсонщині у річці виловили мішок з розчленованим тілом чоловіка
07 вересень, 2017, 18:21