У Луцьку з’являться додаткові квартири для пільговиків

У Луцьку з’являться додаткові квартири для пільговиків
Товариство з обмеженою відповідальністю «Холдингова компанія «Єврохолдінг» отримала дозвіл на оренду ділянки для будівництва багатоповерхівки на вулиці Рівненській, 4. Натомість вже до кінця року компанія передасть 2 квартири для забезпеченням житлом пільговиків, а загалом на ці потреби спрямують 6% від збудованої площі.

Відповідне рішення прийняли під час сесії міськради 7 вересня.

Дозвіл на розроблення проекту землеустрою з відведення земельної ділянки на умовах оренди для будівництва та обслуговування багатоквартирних будинків з вбудовано-прибудованими приміщеннями на вул. Рівненській, 4 видали на площу в 0, 4 га комунальної землі.

Перед голосуванням голова земельної комісії Євген Ткачук запевнив, що частину житлової площі передадуть для пільгових категорій. За його словами, є гарантійні листи про те, що 6% від житлової площі передадуть для забезпечення житлом пільговиків, зокрема й учасників АТО.

«Квартири готові надати вже до кінця року. Окрім того, 700 тисяч підприємство внесло на реконструкцію Центрального парку імені Лесі Українки, а за рік сплатило понад 3 млн гривень пайової участі», ‒ каже він.

Депутат Богдан Богонос зазначив, що майно компанії міститься лише на частині передбаченої у проекті землі. Тому перед початком сесії свободівці зауважували, що не варто дарувати такий шматок землі. Натомість було б доречно розділити ділянку на 2 кадастрові номери та продати іншу частину із аукціону, аби отримати гроші для бюджету.

Проте така пропозиція не знайшла підтримки.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.