Повідомили стан жінки, яку збили на Львівській

Повідомили стан жінки, яку збили на Львівській
Пенсіонерку, яка постраждала у ДТП на Львівській в Луцьку, незабаром переведуть з реанімації у стаціонарне відділення. Стан жінки, кажуть медики, покращився.

Про це інформують "Волинські новини".

Нагадаємо, 2 вересня на вулиці Львівській нетверезий водій мікроавтобуса збив 76-річну жінку, а втікаючи з місця ДТП збив ще двох дівчат. Проте, далеко втекти водію не вдалося, його автівку заблокував водій маршрутки № 19. Усіх постраждалих забрали до лікарні, пенсіонерка була у важкому стані.

Як запевняють медики, наразі жінка йде на поправку.

«Постраждалу прооперували. Зараз її зняли з апарату штучного дихання, жінка у свідомості. Хоча постраждала ще перебуває в реанімації, але стан її іде на поправку й ми думаємо найближчим часом її перевести у стаціонарне відділення нейрохірургії», - коментує головний лікар Луцької міської клінічної лікарні Лариса Духневич.

Речник Національної поліції у Волинській області Віктор Гомоль розповідає, що водію «під мухою» загрожує позбавлення волі строком до 3 років чи штраф.

«Слідчі проводять слідство за частиною 1 статті 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху)», - інформував Гомоль.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Повідомили стан жінки, яку збили на Львівській
07 вересень, 2017, 16:50