Медики прокоментували смерть чоловіка у луцькому тролейбусі

Медики прокоментували смерть чоловіка у луцькому тролейбусі
У Волинському обласному центрі екстреної медичної допомоги та медицини катастроф розповіли про подробиці смерті чоловіка у луцькому тролейбусі.

Про це йдеться на сторінці центру ЕМД у Facebook.


"05.09.2017 р. до ЦОД надійшов виклик (№ 95734) про те, що у тролейбусі № 2, який рухається по вул. Богдана Хмельницького, чоловік втратив свідомість. Тим часом тролейбус, у якому сталася пригода зупинив рух, водій намагався самотужки допомогти хворому, аж раптом побачив автомобіль екстреної медичної допомоги, миттєво відреагував і зупинив його.

В автомобілі ЕМД фельдшерська бригада транспортувала важкохворого пацієнта до лікарні. Проте, медик не змогла не відреагувати на прохання про допомогу вмираючій людині. Перш за все фельдшер попросила дозволу у хворого та родичів, які його супроводжували, щоб надати допомогу іншій людині. Пацієнт, який знаходився у автомобілі ЕМД був у важкому, але стабільному стані, і не заперечував, а навпаки сказав: "Ідіть рятуйте, ми почекаємо!", - йдеться у повідомленні.

"Медик миттєво забігла в тролейбус до чоловіка, який був без свідомості. Самостійно поклала його на підлогу і розпочала реанімаційні заходи. На жаль, пасажири тролейбуса панічно розбіглися і допомагати взявся водій автомобіля ЕМД. Буквально за три хвилини на місце події прибула лікарська бригада ЕМД і продовжила реанімаційні заходи. Лише тоді фельдшер першої бригади повернувся до хворого, який був у автомобілі і транспортували його до лікарні.

На жаль, незважаючи на зусилля медиків, чоловіка (1966р.н.), який був пасажиром тролейбуса врятувати не вдалося", - повідомляють у прес-службі центру ЕМД.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: смерть, ЕМД
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Медики прокоментували смерть чоловіка у луцькому тролейбусі
07 вересень, 2017, 17:20