Стрілянина у харківському барі: двоє поранених

Стрілянина у харківському барі: двоє поранених
Нічний конфлікт зі стріляниною у барі «Авлатар» біля метро «Пушкінська» в центрі Харкова, де поранено двоє чоловіків, є побутовим.

Про це журналістам розповіла начальник відділу поліцейського главку в Харківській області Олена Баранник, - повідомляє Укрінформ.

«Той, хто стріляв, і ще двоє учасників зіткнення раніше не знайомі, у барі вони були в різних компаніях. Конфлікт - побутовий: сварка закінчилася стріляниною», - зазначила Баранник.

За її словами, було зроблено не менш як 10 пострілів.

«У справі поки що ніхто не затриманий, хоча того, хто стріляв, доставили в поліцію й опитали», - додала Баранник.

Як стало відомо, особи учасників конфлікту встановлено: той, хто стріляв -адвокат, який має дозвіл на травматичний пістолет.

Що стосується поранених, то одному з них вночі надали меддопомогу і вранці відпустили додому, «стан другого задовільний».

Нагадаємо, близько 01:00 в поліцію повідомили, що у барі біля метро «Пушкінська» в Харкові стріляють і є поранені. На місце виїхала слідчо-оперативна група Київського райвідділу. Встановлено, що чоловік віком 46 років стріляв із спецзасобу для відстрілу гумових куль у двох інших чоловіків - віком 49 і 59 років.

У молодшого з них - два поранення в живіт, у старшого - в руки і ноги. Слідство розпочате за ч.4 ст.294 «Хуліганство» з санкцією від 3 до 7 років позбавлення волі. На експертизу відправлені зброя, гільзи, кров. Заяви подано в поліцію від обох сторін конфлікту.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Стрілянина у харківському барі: двоє поранених
07 вересень, 2017, 23:04