Лучан кличуть на фестиваль «Вітрила пригод»

Лучан кличуть на фестиваль «Вітрила пригод»
У Луцьку 23-27 вересня 2017 року відбудеться V туристичний фестиваль авторської пісні, фото- і кіноаматорів "Вітрила пригод".

Фестиваль присвячений Дню туризму, Дню кіно та пройде під гаслом «Україна єдина».

Цьогоріч гостем фестивалю буде Олег Володкевич, який з 2009 року є режисером туристичної телепередачі “Феєрія мандрів”. Ним створено близько п’ятдесяти фільмів зйомки яких здійснювалися по Україні і за кордоном. Деякі отримали призи на кінофестивалях.

Народився Олег у селі Дельфинівка Кропивницької області на межі Одеської та Миколаївської областей. В Одеській області закінчив середню школу.У 1994 році вступив до інституту Карпенка-Карого, по спеціальності - акторська майстерність. Грав у театрах на Липках, театр Армії та Симферопольський російський театр ім, Максима Горького. У 2004 році ще раз навчається в університеті Карпенка-Карого, за спеціальністю-режисер кіно і ТБ у майстра-керівника - Синьки Ростислава Олександровича. За цей час створюються різні фільми, телепроекти, сценарії.
У 2016 році виходить його фільм «ПЕРВІСНИЙ АВАНГАРД». Документальний фільм на замовлення Держкіно України є одним з перших досліджень українських народних музичних інструментів. Прєм’єрний показ його відбувся у листопаді 2016 року. Ідея створення та написання кіносценарію належить відомому кіносценаристу Богдану Жолдаку. А режисером фільму був Олег Володкевич. У фільмі показано багатство та різноманіття світу українських музичних інструментів, принцип їх створення, звучання. Адже музика — це початок чогось хорошого, теплого, райського, вічного, це безперервний творчий поклик, вважає режисер.

У 2017 році у його розробці знаходиться ігровий серіал «ВОЛОНТЕРИ».


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Лучан кличуть на фестиваль «Вітрила пригод»
08 вересень, 2017, 21:31