У волинян вилучили 200 набоїв

У волинян вилучили 200 набоїв
У ході оперативно-профілактичних заходів «Зброя та вибухівка» протягом доби поліцейські у Луцьку, Шацьку та Горохівському районі вилучили понад 200 різноманітних набоїв.

Про це інформує прес-служба волинської поліції.

Учора, 7 вересня, ввечері на вулиці Привокзальній у Луцьку оперативники вилучили у 38-річного місцевого жителя 32 набої різноманітного калібру. Деякі з них із слідами корозії.

Цього ж дня, у селищі Шацьк, співробітники кримінальної поліції вилучили у 58-річного мешканця селища 50 набоїв калібру 5,6 мм, а у Горохівському районі у 30-річного львів’янина поліцейські виявили та вилучили 120 патронів калібру 5,45 мм.

Усе вилучене направили на дослідження у Волинський науково-дослідний експертно-криміналістичний центр МВС України.

Відомості слідчі внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до семи років. Проводиться досудове розслідування.

Поліція наголошує, що незаконне зберігання зброї, боєприпасів, вибухівки – це злочин, за який законом передбачено кримінальну відповідальність. Зокрема, санкція статті 263 Кримінального кодексу України, передбачає позбавлення волі на строк до семи років.

Також у поліції нагадують, що у випадку добровільної здачі зброї в органи та підрозділи поліції громадяни звільняються від кримінальної відповідальності.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: набої
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У волинян вилучили 200 набоїв
08 вересень, 2017, 14:13