На Волині знайшли арсенал боєприпасів

На Волині знайшли арсенал боєприпасів
Піротехніки ДСНС вилучили та знешкодили арсенал боєприпасів часів Другої Світової війни.

Про це інформує прес-служба ДСНС у Волинській області.

Так, 6-7 вересня група піротехнічних робіт аварійно-рятувального загону спецпризначення управління ДСНС України у Волинській області продовжила роботи щодо обстеження території краю, виявлення, вилучення та знешкодження вибухонебезпечних предметів часів минулих війн у селах Черкаси, Дубове, Бахів та Колодяжне Ковельського району.

Так, 6 вересня у селі Черкаси під час збирання ягід громадяни знайшли небезпечні предмети та звернулися до служби порятунку «101». Піротехніки ДСНС ідентифікували їх як 27 мінометних мін 81 мм, 2 артилерійських снаряди 122 та 152 мм, та 1 ручну гранату Ф-1 часів Другої Світової війни.

У селі Дубове, під час так званого «тихого полювання» - збирання грибів, селяни натрапили на один 152-міліметровий артснаряд, ще один - артилерійський снаряд 122-мм знайшли грибники у селі Колодяжне.

А 7 вересня під час збирання грибів у лісовій смузі поблизу села Бахів знайдено ще один артилерійський 122-міліметровий снаряд та одну ручну гранату Ф-1.

Групою піротехнічних робіт аварійно-рятувального загону спецпризначення управління ДСНС України у Волинській області виявлені снаряди вилучено та знищено у встановленому порядку.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.