Міні-розпродаж іграшок: на Фестиваль пива і м’яса для малечі обіцяють розваги

Міні-розпродаж іграшок: на Фестиваль пива і м’яса для малечі обіцяють розваги
Уже завтра відбудеться другий Фестиваль пива і м’яса, під час якого гості зможуть не лше куштувати смаколики - для дітей організують "гаражний розпродаж", де малеча зможе продавати свої іграшки, пазли чи книги.

На фестивалі буде не тільки великий вибір пива та смаколиків, але й музична програма, конкурси, розіграші та інші активності. Так, комісійна крамничка "РадаМама" запрошує гостей дійства взяти участь у першому гараж-сейлі у замку Любарта.

У ці дні комісійна крамниця працюватиме тільки для дітей. Це буде весела гра в магазин зі справжніми товарами і справжніми грошима, щоб діти змогли відчути себе дорослими.

Для участі в гараж-сейлі всіх дітей запрошують зі своїми іграшками.

Учасники зможкть продавати свої книжки, ігри та іграшки та в свою чергу купувати їх в інших учасників. окрім того, на учасникі розпродажу очіку.ть ігр , цікаве спілкуваннята можливість знайти нових друзів.

ВАЖЛИВО:
1. Краще продавати невеликі іграшки, книжки, настільні ігри, пазли. Поясніть дітям, чому не можна продавати порвані книжки чи зламані іграшки, як відібрати для продажу книжки та іграшки, які зацікавлять інших дітей.

2. Усі речі повинні бути в хорошому стані.

3. Не можна продавати дитячий одяг, великі іграшки, продукти харчування та товари з терміном придатності.

4. Встановлюйте низькі ціни 5-10-15-20 гривень Це гра, а не бізнес. Не заважайте дітям продавати і купувати, дозвольте їм самим зробити вибір, прийняти рішення і вести розрахунки.

Детальнішу інформацію можна знайти на сторінці: facebook.com/rafamamaua



Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
І дітям треба давати пиво. Чого жаліете? Хіба ми не*люді. Ми вже дорослі. Ми пево бажаемо! Організуйте для дітей крнкурс: хто швидше через соску вип"е грам 300-500 пева.Тоді піду з мамою і батьком на фе. Ато іграшки, іграшки. Самі грайтеся в них.
Відповісти
Останні новини
Міні-розпродаж іграшок: на Фестиваль пива і м’яса для малечі обіцяють розваги
08 вересень, 2017, 17:40