Відомо, кого затримали на хабарі у Горохівському районі

Відомо, кого затримали на хабарі у Горохівському районі
Під час спільної операції силових структур Волині на отриманні хабара затримали сільського голову з Горохівщини - йдеться про Горішненського сільського голову Василя Пахайчука.

Про це повідомляє Інформаційне агентство Волинські Новини.

У прес-службі прокуратури області повідомили, що прокуратурою Волинської області спільно з прокурорами Спеціалізованої антикорупційної прокуратури та оперативними працівниками Управління захисту економіки в області департаменту захисту економіки Національної поліції України викрито голову однієї з сільрад Горохівського району Волинської області на вимаганні неправомірної вигоди в сумі 60 тис. грн.

Обранець громади вимагав та одержав неправомірну вигоду за вирішення питання про надання в користування земельної ділянки площею 3 га юридичній особі для подальшого розташування на ній заводу для виробництва мінеральної води.

Зазначимо, нещодавно кандидатуру Василя Пахайчука розглядали як претендента на отримання премії Верховної Ради України за внесок молоді у розвиток місцевого самоврядування. Номінувала його на цю почесну відзнаку Горохівська райрада, очільника якої «взяли» на хабарі цього понеділка разом з головою Горохівської РДА Любов’ю Матвіївою та головою Держгеокадастру району Сергієм Рубахою.

Відповідно до декларації сільського голови за 2016 рік, Василь Пахайчук має автомобіль АЗЛК 2140 1987 року виготовлення та трактор Т-25. За звітний період він отримав 85 тисяч гривень зарплати.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
та ви шо
Відповісти
Останні новини
Відомо, кого затримали на хабарі у Горохівському районі
08 вересень, 2017, 17:51