Військові просять волинян не ходити в ліс, щоб не потрапити під кулі

Військові просять волинян не ходити в ліс, щоб не потрапити під кулі
Упродовж 9-11 вересня в лісі на північно-західній околиці селища Маневичі триватимуть навчальні стрільби. Тому відвідування масиву заборонене.

Про це йдеться у повідомленні на сторінці Волинського облвійськкомату у Facebook.

Другий день військових навчальних зборів у Маневицькому районі був досить насичений. Із самого ранку бійцям загону територіальної оборони вручили зброю.

Опісля того, весь особовий склад загону прибув на площу перед Маневицьким будинком культури для урочистого приведення до складання Військової Присяги, адже в загоні є бійці, які не проходили військової служби, або проходили її ще за часів Радянського Союзу. Тому перед лицем своїх бойових товаришів, вони склали присягу на вірність українському народові.

Після цього відбувся молебень, який провели військовий капелан загону оборони та місцеві священики.

Згодом особовий склад загону оборони повернувся в базовий табір, де приступив до практичних тренувань з тактико-спеціальної підготовки, зокрема тактичного пересування і переміщення під час ведення вогню, а також закладення та знешкодження мін та інших вибухових пристроїв.

Нагадаємо, що 7 вересня відповідно до вимог розпорядження Генерального штабу Збройних Сил України в Маневицькому районі розпочалися військові навчальні збори з військовозобов’язаними загону територіальної оборони, які триватимуть до середини вересня. До практичних занять залучаються жителі Маневицького району, які прибули отримати військовий вишкіл.

З метою недопущення панічних настроїв та надзвичайних ситуацій інформуємо місцевих жителів про заборону знаходження в лісовому масиві на північно-західній околиці селища Маневичі, адже протягом 9-11 вересня там буде проведено навчальні стрільби та гранатометання на території стрільбища Маневицької виправної колонії №42.



Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Військові просять волинян не ходити в ліс, щоб не потрапити під кулі
08 вересень, 2017, 22:01