Нічна пригода на «Ягодині»: хитрун намагався надурити прикордонників

Нічна пригода на «Ягодині»: хитрун намагався надурити прикордонників
У «Ягодині» українець скоїв правопорушення, намагаючись повернутися додому на авто з іноземною реєстрацією.

У ніч на 9 вересня в пункті пропуску «Ягодин» на українсько-польському державному кордоні військовослужбовці Луцького загону виявили громадянина, який намагався потрапити до України, минаючи прикордонно-митний контроль, - повідомили у Держприкордонслужбі.

Близько опівночі, повертаючись із Польщі, 28-річний житель Любомля Волинської області обрав для оформлення в пункті пропуску смугу руху «зелений коридор». Після огляду транспортного засобу він, сподіваючись на нічний час, неуважність охоронців кордону та намагаючись не привертати уваги, почав рухатись поміж інших подорожуючих повз лінію паспортного контролю на виїзд із пункту пропуску. Однак прикордонник з перевірки паспортних документів помітив порушника та встиг подати команду «Бар’єр», за якою поставлили пристрої для примусової зупинки та блокування транспортних засобів.

У правопорушника виявили контрольний талон, який він мав віддати на виїзді з пункту пропуску, з вже підробленими відмітками прикордонної та митної служб. Згодом він зізнався, що таким чином намагався безконтрольно ввезти до України автомобіль польської реєстрації.

Наразі на громадянина склали адміністративні документи за порушення державного кордону, режиму пункту пропуску та злісну непокору законній вимозі прикордонного наряду, рішення по яких винесе районний суд. А крім цього порушника очікує кримінальна відповідальність за ст. 358 ККУ «Підроблення документів, печаток, штампів та бланків». Разом з автомобілем порушника передали слідчо-оперативній групі Любомльського відділу Нацполіцї.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Нічна пригода на «Ягодині»: хитрун намагався надурити прикордонників
09 вересень, 2017, 14:10