У ТОП-20 найцікавіших міст планети потрапив український курорт

У ТОП-20 найцікавіших міст планети потрапив український курорт
Кримський півострів очолив двадцятку місць на планеті, які необхідно обов'язково відвідати в 2013 році за версією журналу National Geographic.

Як зазначає видання в своєму огляді Best of the World 2013, Крим - улюблене місце відпочинку Російських царів та радянських вождів, це місце з багатою історією, культурою і унікальною природою, повідомляє ТСН.

"Кримський півострів, з його чуттєво зігнутим Чорноморським узбережжям, - рай класу французької Рив'єри, але значно дешевше. 300 днів в році тут тепло і сонячно", - зазначають автори рейтингу і рекомендують відвідати півострів з травня по жовтень.

Оселитися National Geographic рекомендує в нещодавно відкритій Резиденції "Кримський Бриз" (Ялта, селище Паркове). Крім того, потенційним мандрівникам видання радить відвідати колись секретну базу підводних човнів у Балаклаві, побувати в знаменитих кримських грязелікарнях і Лівадійському палаці.

Раніше ЗМІ писали, що 4 грудня Резиденція "Кримський бриз" отримала премію Hospitality Awards 2012 в номінації "Курортний готель року". Раніше резиденція вже встигла відзначитися в декількох преміях - увійшла в ТОП-100 Кращих готелів України, отримала нагороди "Кращий преміум готель року" від Асоціації курортів та туризму Криму, "Готель відкриття Року" в премії Ukrainian Travel Awards, "Кращий шеф кухар Криму" в премії Міністерства курортів та туризму АРК.



Довідка

Журнал National Geographic (National Geographic Magazine) - офіційне видання Національного географічного товариства, засноване в жовтні 1888 року. Журнал видається в декількох країнах, на різних мовах і спеціалізується на статтях про географію, природу, історію, науку і культуру. Матеріали забезпечуються великою кількістю фотографій.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Інші новини теми
Коментарі 3
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Люблю свою Родину - Крым.
Он ничем не хуже Турции и Египта!!!
Відповісти
Дуже гарний Крим, от тільки ціни дещо завищені та й сервіс "кульгає".
Відповісти
І мені Крим сам по собі не поганий, лише сервісу там нуль,а про рівень культруи взагалі мовчу...і тому люди їдуть у Єгипет чи Туреччину!!! Там за укр. мову тебе не будуть принижувати та робити ніким..., та прибиратимуть раз в день,а не раз в тиждень!!!
Відповісти
Останні новини
У ТОП-20 найцікавіших міст планети потрапив український курорт
14 грудень, 2012, 08:30