Усик нокаутував Хука: відео бою

Усик нокаутував Хука: відео бою
Український чемпіон світу за версією WBO у важкій вазі Олександр Усик переміг нокаутом німця Марко Хука у чвертьфіналі боксерської Ліги чемпіонів - турнірі World Boxing Super Series.

Перші два раунди знадобилися українському бійцю, щоб освоїтися в рингу та намацати слабкі місця суперника. Починаючи з третього раунду німецький боксер почав отримувати цілі серії ударів в обличчя.

Надалі Усик лише нарощував свою перевагу за рахунок більш високої швидкості. Олександр вміло діяв на контратаках, підпускаючи візаві на зручне для ударів відстань.

Разом з тим українець не форсував події, продовжуючи фізично вимотувати суперника. У восьмому раунді Хук не витримав напруги поєдинку, що невдало складався, та вдарив по опоненту, коли той послизнувся, за що позбувся одного бала.

Все вирішилося у 10-му раунді, який перетворився на справжнісіньке побиття німця. Той притиснувся до канатів і отримав град ударів від Усика. Після того, як Марко перестав відповідати на атаки Олександра, рефері Роберт Берд прийняв рішення зупинити бій.

Олександр Усик став першим півфіналістом Світової боксерської суперсерії в крузервейті. Суперником українця у півфіналі стане переможець бою між володарем поясу WBC Майрісом Бріедісом і Майком Пересом. Поєдинок відбудеться 30 вересня в Ризі.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У Луцьку - нічна аварія
10 вересень, 2017, 09:02
Усик нокаутував Хука: відео бою
10 вересень, 2017, 08:59