На Волині футбольний матч завершився зі скандалом

На Волині футбольний матч завершився зі скандалом
У минулу неділю, 3 вересня, відбувся останній тур першості Шацького району з футболу.

Мав визначитися і його переможець у двобої Піщі та Шацька. Поєдинок, що мав стати окрасою чемпіонату за своєю напругою та видовищністю, втім не відбувся, - пише Район.Шацьк з посиланням на газету «Шацький край».

Ще за тиждень до його проведення у футбольних колах ширилися чутки про те, що піщанці вийдуть на матч тільки за однієї умови - коли у складі шачан не буде трьох футболістів, які начебто порушили регламент змагань. Мова йшла про Олександра та Ігоря Борсуків, а також Юрія Горового. Всі вони, за словами керівництва та гравців Піщі, цього літа були заявлені у двох турнірах - аматорських чемпіонатах Любомльського та Шацького районів. На їх думку, це грубе порушення установчих документів чемпіонату.

Шачани виправдовувалися тим, що ці троє футболістів на час проведення згаданих паралельних змагань грали тільки за одну команду. Тобто, вони зіграли матчі у перших турах за Шацьк, а коли пізніше розпочався чемпіонат Любомльського району, грали тільки за команду Згоран. А по його завершенню, знову мали право грати за Шацьк. Такий порядок участі футболістів в аматорських турнірах підтвердили і в Федерації футболу Волині, куди за консультацією звернулися шачани.

Тривалі доматчеві перемовини між командами на піщанському стадіоні того дня не принесли успіху: піщанці пішли з поля, а головний арбітр матчу Віктор Найда зафіксував технічну перемогу шачан з рахунком 3:0.

Команди в підсумку набрали однакову кількість очок. За регламентом далі має бути проведений «золотий матч». Це і вирішував у вівторок, 5 вересня, виконком Федерації футболу Шацького району. На його засідання прибула майже у повному складі команда Піщі.

У процесі тривалих суперечок було ухвалено рішення зарахувати піщанській команді технічну поразку та вирішити долю чемпіонства у «Золотому матчі». Команда з Піщі поки що не підтвердила свою участь в даному матчі. В разі відмови остаточне рішення щодо долі команди буде прийняте на виконкомі ШРФФ за підсумками чемпіонату.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
На Волині футбольний матч завершився зі скандалом
10 вересень, 2017, 12:08