Донька волинського героя-атовця мріє про планшет

Донька волинського героя-атовця мріє про планшет
На Волині триває реалізація проекту «Діти Небесного Легіону».

Про це повідомляють організатори на своїй сторінці у Facebook.

Стали відомими імена ще двох дітей, якій можна допомогти.

ЧИТАТИ БІЛЬШЕ ПРО ДІТЕЙ НЕБЕСНОГО ЛЕГІОНУ

Щоб допомогти потрібно звертатися за цими контактами: 050-973-44-84; 0997508538; 0989481450.


Надійка Ілюшик невдовзі святкуватиме своє дванадцятиліття. Дівчинка є дочкою солдата ЗСУ Ілюшика Сергія Володимировича, у котрого 22 квітня 2015 року перестало битись серце під час військових навчань на рівненському полігоні.

Надійка навчається у 6 класі Ковельської міської гімназії і її найулюбленішими предметами є англійська і українська мови. Дівчинці подобається малювати та робити манікюр і в подальшому вона готова зробити це своєю професією – стати майстром манікюру. Також Надійка вже шостий рік відвідує уроки народних танців, їй подобається виступати на сцені. Дівчинка мріє потрапити на телепередачу МастерШеф Діти, тому вчиться готувати і їй це вдається.

Фірмовою кулінарною візитівкою вже є Надійчині смачнющі кекси. Минулого року дівчинці поталанило побувати в Угорщині, а цього - в Америці. Найбільше за кордоном їй сподобалося місто Нью-Йорк і Ніагарський водоспад. Це було незабутнє видовище!

Поїздка до США була дуже цікавою та пізнавальною. Там Надя побачила інший рівень життя людей. Її особливо вразила американська школа, де діти мають можливість самі обирати предмети, які хотіли б вивчати. Ще Надя хотіла б побувати у Франції в місті Париж і побачити Ейфелеву вежу, а також відпочити на узбережжі теплого моря разом з сім’єю.

Із вітчизняних селебрітіс дівчинка хотіла б побачити Настю Каменських, Олексія Потапенка, Надю Дорофеєву, Дмитра Комарова, Володимира Зеленського, Ектора Хіменеса Браво, Миколу Тищенка. А також хотіла б познайомитись з учасниками телепроекту МастерШеф Діти: Олександром Діяманштейном, Володимиром Мотрийчуком і Вікою Подлипенською.

Авторитетом для Наді є старший брат, саме з нього вона бере приклад. «Моєму братові Тарасу 19 років. Він навчається у Київському Політехнічному Інституті на другому курсі. Я дуже ним пишаюся, адже він закінчив школу з відзнакою. Він товариський і веселий, у нього багато друзів. Я його обожнюю і дуже за ним сумую тому, що він рідко приїжджає додому». Родині Ілюшик допомагають рідні та близькі.

Надійка говорить: «У нашій сім’ї ми дбаємо та підтримуємо один одного». Із мамою, Ілюшик Оленою Михайлівною, у неї хороші стосунки і вони – друзі. «Мама смішна та весела. Вона дуже смачно готує, а я їй у цьому допомагаю і набираюсь досвіду, бо все ж таки, щоб стати Мастер шефом потрібно постаратися. Також я доглядаю за домашніми тваринами (папугою Кузею та рибкою Фредді), прибираю та викидаю сміття.

Дівчинка не бачить потреби бути політиком чи посадовцем, щоб робити добрі справи». Для неї Україна – це її рідній дім, де завжди затишно і привітно, а також це рідні і близькі люди, котрі оточують їхню сім’ю і не дають сумувати. Ми усі разом можемо привітати дівчинку із днем народження та зробити їй приємний подарунок.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Донька волинського героя-атовця мріє про планшет
11 вересень, 2017, 07:16