Митники розповіли, скільки грошей дали на волинські дороги

Митники розповіли, скільки грошей дали на волинські дороги
У рамках перевиконання індикативних показників Волинська митниця за січень-серпень 2017 року на ремонт волинських доріг спрямувала 549 мільйонів гривень.

Про це під час оперативної наради в ОДА 11 вересня повідомив заступник начальника Волинської митниці Державної фіскальної служби Василь Герман.

Так, протягом вказаного періоду Волинська митниця спрямувала до держбюджету 4 млрд 486,6 млн грн. Перевиконання запланованих надходжень становить 1,307 млрд грн. У рамках експерименту з перерахування коштів від перевиконання індикативних показників на ремонт доріг митники на волинські шляхи «заробили» 549 млн грн. Наприклад, за серпень вдалося отримати 70 млн грн.

До слова, за прогнозами митників, у вересні їм також вдасться перевиконати показники. Голова Волинської облдержадміністрації Володимир Гунчик зауважив, що завдяки «митним» грошам вдалося зробити дорогу на Горохів і триває ремонт напряму на Володимир-Волинський.

Він висловив сподівання, що вдасться завершити й дороги навколо Луцька та ті, які йдуть біля кордону. Водночас Гунчик зауважив, що вже традиційною стала зміна індикативних показників для митниці посеред року. Така практика погано впливає на їх роботу, адже «коней на переправі не міняють».

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Митники розповіли, скільки грошей дали на волинські дороги
11 вересень, 2017, 10:29
Повінь в Італії: є жертви
11 вересень, 2017, 10:08