У Дніпрі чоловік зарубав 19-річну студентку

У Дніпрі чоловік зарубав 19-річну студентку
9 вересня в провулку Преси виявили труп 19-річної дівчини-студентки.

Про це повідомляє Інформатор.

Труп дівчини 1998 року народження виявили 9 вересня в 17.40. Сусідка прийшла додому до дівчини, однак та не відкривала двері. Зазирнувши у вікно, сусідка побачила на підлозі тіло, прикрите ковдрою. Відразу після цього вона зателефонувала матері дівчини і викликала поліцію.

«Я стукала в двері, але Лера не відчиняла, а мені потрібно було потрапити всередину. Я заглянула через вікно і побачила на підлозі щось, накрите ковдрою. Подзвонила Ірині, та приїхала через півгодини », - розповіла сусідка Олена Потапчук.

Сусіди припускають, що вбивство скоїв колишній співмешканець матері дівчини, Ігор, який в цей день кілька разів приходив в гості до родини.

За словами матері загиблої, дівчина перейшла на третій курс коледжу, була старанною і спокійною. Також з квартири зникли телефон дівчини і близько 300 гривень.

На місці події працювала поліція і судово-медична експертиза. За попередніми відомостями, дівчину кілька разів ударили ножем в груди і чотири рази вдарили по голові сокирою. Знаряддя знайшли на місці злочину. На тупій стороні сокири було видно сліди крові.

За даними патрульної поліції Дніпра, усім патрульним передали орієнтування щодо підозрюваного.

Поліцейські стали оглядати прилеглу територію, показували перехожим фото ймовірного вбивці аби знайти його по гарячим слідам. Один із опитаних вказав на те, що трохи більше півгодини тому, бачив цього чоловіка, та вказав його прикмети.

На проспекті Свободи патрульні помітили громадянина, який стояв на проїзній частині і спілкувався з таксистом.

Інспектори зробили зауваження чоловіку за порушення ПДР. Коли той повернувся до поліцейських, вони впізнали в ньому підозрюваного. 36-річного чоловіка одразу затримали із застосуванням кайданок та доставили до Новокодацького відділку поліції, де він спілкуватиметься зі слідчими.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У Дніпрі чоловік зарубав 19-річну студентку
11 вересень, 2017, 12:41