Ніхто договору із завищеними цінами за тепло не підписував, - «Луцьктепло»

Ніхто договору із завищеними цінами за тепло не підписував, - «Луцьктепло»
Договору між управлінням освіти Луцької міської ради і ДКП «Луцьктепло» щодо надання послуг опалення у навчальних закладах міста 26 грудня 2011 року підписано не було, - запевнив начальник управління освіти Луцької міської ради Олег Гребенюк.

Нагадаємо, за інформацією офіційного веб-порталу «Державні закупівлі», 26 грудня 2011 року «Луцьктепло» уклало договір із управлінням освіти Луцької міськради, у якому вартість 1 гігакалорії теплової енергії на 36,32 вища, ніж у тарифі, затвердженому Національною комісією регулювання ринку комунальних послуг України.

«Такого договору підписано не було. Так у статті ж опублікований не договір, а документ про проведення тендеру, де розглядалися пропозиції. Ну, це ж не договір. Був підписаний зовсім інший договір», - сказав Гребенюк.

Олег Гребенюк сказав, що Звіт про результати проведення процедури закупівлі в одного учасника з’явився на сайті державних закупівель «бо ми на сайт подаємо будь-як пропозиції, які тендерний комітет розглядає».

Заступник директора ДКП «Луцьктепло» Дмитро Дубняк підтвердив, що договору від 26 грудня 2011 року між його підприємством і управлінням освіти Луцькою міською ради не існує. Натомість є інший – датований 12 грудня, який передбачає ціну за 1 гігакалорію тепла 754, 39 грн (без ПДВ), - тобто саме той тариф, що затверджений Нацкомісією.

Дубняк надав копію цього договору. А Олег Гребенюк запевнив, що завтра, у середу, 11 січня голова тендерного комітету Ольга Цьок дасть офіційне роз’яснення ситуації, що виникла.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: гроші
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У «Волині» – поповнення
11 січень, 2012, 08:32
Ніхто договору із завищеними цінами за тепло не підписував, - «Луцьктепло»
10 січень, 2012, 18:35