Підприємці з ринку хочуть «рівноправності» у робочій групі

Підприємці з ринку хочуть «рівноправності» у робочій групі
До складу робочої групи, яка вирішуватиме питання подальшої долі підприємців зі Старого ринку, яким не продовжити оренду, увійшло чимало працівників Луцькради. Тож підприємці пропонують під час голосувань профільної комісії враховувати лише голоси депутатів та підприємців, аби думка останніх дійсно впливала на рішення.

Про це йшлося 12 вересня під час засідання тимчасової робочої групи для проведення діалогу та консультації з підприємцями, які здійснюють підприємницьку діяльність на території Центрального ринку.

Обговорювати взялися подальшу долю тих, хто торгував у лівій частині від вулиці Замкової. Нагадаємо, рішенням сесії міськради ТОВ «Волиньспоживспілці» відмовили у поновленні договору оренди однієї з ділянок для обслуговування ринку «Центральний». Йдеться про ділянку площею 0,5994 га, розташовану ліворуч від вулиці Замкової.

Голова групи Андрій Козюра нагадав, що під час сесії 30 серпня очільник облспоживспілки Володимир Горгрут обіцяв відключити світло. Наразі ж електропостачання є, так само здійснюють охорону території та вивіз сміття.

Приватний підприємець Тетяна Біскут озвучила побоювання підприємців – мовляв, через те, що більшість членів комісії – працівники міськради, не буде паритету. Тому вона запропонувала, аби у питаннях ринку у голосуванні брали участь лише підприємці та депутати, аби дотриматися паритету.

Мовляв, ніхто не сумнівається у фаховості членів комісії, та через такий склад голоси торговців можуть просто «загубитися», адже вони не вплинуть на загальний результат. Таким чином, аби думку підприємців було враховано, варто брати до уваги їх голоси та голоси депутатів.

Натомість Козюра зауважив, що нікого «викинути» не можна, тож будуть працювати у такому форматі. Якщо підприємці наполягатимуть, то додаткових осіб модна буде залучити до робочої групи.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Підприємці з ринку хочуть «рівноправності» у робочій групі
12 вересень, 2017, 10:30