Підприємців із ринку просять добровільно «здатися» до реєстру

Підприємців із ринку просять добровільно «здатися» до реєстру
У Луцькраді затвердили порядок підтвердження даних до реєстру підприємців, які торгують на ділянці Центрального ринку, на яку не продовжили договору оренди.

Відповідне рішення прийняли 12 вересня під час засідання тимчасової робочої групи для проведення діалогу та консультації з підприємцями, які здійснюють підприємницьку діяльність на території Центрального ринку.

Нагадаємо, рішенням сесії міськради ТОВ «Волиньспоживспілці» відмовили у поновленні договору оренди однієї з ділянок для обслуговування ринку «Центральний». Йдеться про ділянку площею 0, 5994 га, розташовану ліворуч від вулиці Замкової.

Члени тимчасової робочої групи розробили порядок оповіщення та збору інформації до реєстру підприємців, який створять, аби з’ясувати, хто офіційно здійснює діяльність та якою буде подальша доля торговців.

Департамент муніципальної варти до 20 вересня повідомить підприємців – муніципали зроблять оголошення на сторінці варти у мережі Facebook, на сайті та розклеять відповідні наліпки на контейнери підприємців. Їх розклеять протягом 19-21 вересня. До 29 вересня підприємці мають прийти в управління розвитку підприємництва і торгівлі та надати відповідні документи.

Лише після того до торговців, які не нададуть інформації, вирушать представники спеціальної комісії, аби з’ясувати причину та перевірити законність роботи. Зрештою на основі отриманих даних прийматимуть подальші рішення.

Тож секретаріату Луцькради доручили протягом 3 днів направити Волинській облспоживспілці звернення з вимогою надання інформації про укладені договори та їхні копії.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Підприємців із ринку просять добровільно «здатися» до реєстру
12 вересень, 2017, 14:20