Звільнення очільниці «Ласки» «перекладуть» на Пустовіта

Звільнення очільниці «Ласки» «перекладуть» на Пустовіта
Архітектурна комісія міськради об’єднала низку звернень щодо звільнення чи навпаки – підтримки очільниці комунального підприємства «Ласка» Богдани Новарчук та спрямувала їх на виконувача обов’язків місmкого голови Григорія Пустовіта.

Відповідне рішення прийняли 12 вересня під час засідання комісія міської ради з питань генерального планування, будівництва, архітектури та благоустрою, житлово-комунального господарства, екології, транспорту та енергозбереження.

На порядок денний комісії винесли низку питань щодо Новарчук. Так, мали розглянути звернення «Ласки» про надання інформації щодо представників ГО «Волинське об’єднання зоозахисту», петицію про звільнення директора КП «Ласка» Богдани Новарчук та проведення перевірки діяльності підприємства, колективне звернення мешканців міста на підтримку директорки та аналогічне звернення голови ГО «Волинське товариство захисту тварин».

Голова комісії Андрій Козюра зауважив, що всі озвучені питання вже розглядали попередньо та заслуховували доповідачів. Тож доцільно буде їх об’єднанти та спрямувати для розгляду Григорію Пустовіту, адже призначення і звільнення керівників КП входить до посадових обов’язків міського голови.

Зрештою члени комісії підтримали цю пропозицію.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
треба новарчук саму посадити в клітку на три дні, а потім здати на мило)))
Відповісти
Ніхто нічого в Ласці не перевіряв
Це еікому не цікаво! Ганьба!
Відповісти
Останні новини
Звільнення очільниці «Ласки» «перекладуть» на Пустовіта
12 вересень, 2017, 12:25