Родина волинського Героя потребує коштів на ремонт житла

Родина волинського Героя потребує коштів на ремонт житла
Родина загиблого айдарівця Романа Луцюка потребує коштів на ремонт квартири. Сім’я отримала гроші на купівлю житла, проте аби туди заїхати, треба зробити ремонт, на який у дітей та дружини загиблого немає кошів.

Про це йшлося під час засідання архітектурної комісії міськради 12 вересня.

«Я квартиру придбала, як сім’я загиблого на себе та двох малолітніх дітей» , - розповіла дружина Луцюка Тетяна. Жінка зауважила, що кошти на придбання квартири виділили з бюджету, та жінка доклала ще свої гроші та купила трикімнатне житло. Та аби тепер заїхати до квартири, ще треба зробити ремонт, який теж потребує значних коштів.

Натомість члени комісії зауважили, що у департаменті соцполітики регулярно збираються предтавники родин загиблих атовців та вирішують питання стосовно першочерговості розподілення коштів відповідно до потреб. Адже у Луцьку ще чимало родин взагалі не отримали житла. Тож якщо займатися ще ремонтом, то коштів на житло іншим родинам не вистачить. За словами представників департаменту соціальної політики, їм з міського бюджету виділяють незначні суми на лікування та вирішення соціально-побутових проблем.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 5
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Що занадто то не здраво! Докласти гроші для того щоб купити більшу квартиру вона мала а на ремонт немає. Чим ти думала? Двохкімнатні квартири в новобудові є достатньо великими для того щоб з неї зробити трьохкімнатну. Це б вийшло ззначно дешевше ніж купити додаткові квадратні метри.
Відповісти
Ну як варіант, можна було купити двокімнатну і зробити ремонт...
Відповісти
Це вже перебор дай квартиру і ще й дай на ремонт
Відповісти
В неї та дітей держава чоловіка та батька на віки забрала, тож хай тепер можновладці піклуються про майбутнє такої родини! Діти напівсироти, через заробляння грошей "на війні нашим вождем", їм батька ніхто не поверне, він до вівтаря своїх кровинок вже не поведе...то в чому "зажралась"ця сім'я, панове коментатори, може поясните?
Відповісти
Для Луцької міськради родини загиблих, це тільки Любов Карабан, Шульга Тетяна і Майя Шостак, всі інші ні в рахунок.
Відповісти
Останні новини
Родина волинського Героя потребує коштів на ремонт житла
12 вересень, 2017, 14:08