Судять жінку, яка колись звинувачувала депутата Луцькради у корупції

Судять жінку, яка колись звинувачувала депутата Луцькради у корупції
У Луцькому міськрайонному суді продовжують слухати справу за обвинуваченням підприємця Наталії Кушнір, яка за словами сімох потерпілих, понабирала на їхні імена кредитів на мільйони гривень.

Тепер платити за рахунками мусять самі потерпілі, йшлося 13 грудня у повідомленні телеканалу «Аверс».

Підсудна переконує: вона невинна, нібито справу фабрикують, з потерпілими ледь знайома, а куди ділися мільйони гривень, що брала в борг щонайменше у семи банках, не знає.

Наталія Кушнір вже «проходила» не по одній кримінальній справі. Свого часу жінка звинувачувала у вимаганні та отриманні хабара екс-депутата Луцької міськради Дмитра Москвича. Але суд тоді виправдав обранця, а на Наталію Кушнір за неправдиві свідчення так і не завели справу.

Нині на неї позиваються семеро потерпілих. Люди розповідають: вони неофіційно працювали на підприємця на Центральному ринку продавцями впродовж кількох років, справно отримували зарплату. Але одного дня жінка заявила: для підтримки бізнесу необхідно взяти кредит. Кожного з крамарів, за їхніми словами, просила нікому нічого не казати.

«Набрала кредитів на дуже велику суму, на мільйони. Є кредити, про які ми дійсно знаємо. А є такі кредити, про які ми навіть не знаємо, які вона брала сама, підроблювала документи», – розповіла одна із ошуканих жінок.

Як засвідчили потерпілі, Наталія Кушнір від їхніх імен написала заяви на отримання кредиту та принесла до банку усі необхідні документи. Серед переліку були фальшиві трудові книжки, довідки з фіктивних фірм, одна з продавчинь за документами проходила навіть як виконавчий директор неіснуючої фірми, аби ліміти кредиту були більші.

Людей, за словами потерпілих, за руки привели в банк та попросили поставити підписи. Своєму роботодавцю довіряли, боялися залишитися без роботи, а тому погодилися. Через кілька місяців дізналися, що кредити мають у багатьох банках, суми – мільйонні, а грошей ніхто навіть не бачив.

Справа тягнеться уже чотири роки. Люди кажуть: її відверто затягують.

Під час судового сідання 13 грудня суддя Віктор Остапук заборонив «Аверсу» вести відеозйомку засідання, незважаючи на прохання потерпілих. Бо цього забажала підсудна Наталія Кушнір, мовляв це попсує її ділову репутацію.

Як розповіли потерпілі, на оформлені кредити Наталія Кушнір скупила чимало нерухомості. Нині жінка – мільйонерка, а тому добитися правди їм важко.

Як засвідчив на суді кредитний експерт одного з банків, Наталія Кушнір дійсно приносила до фінустанови документи позичальників і говорила, що це її підлеглі. Зараз же жінка твердить, що потерпілі на неї ніколи не працювали.
У слуханнях взяли перерву до 30 січня.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: суд
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
ото приводять тебе і ставлять перед вибором, втратити гнилу роботу на базарі і знайти іншу чи підписатись під мільйонним боргом.
Ну, громадяни, обираємо!
Канешно попрощатись з хітрожо.п.им роботодавцем.
А навпали можуть зробити тільки тупі.
Відповісти
Ця Кушнір справжня шахрайка. яка здійснювала свою діяльність під чітким кришуванням колишнього прокурора Луцька. Людей яких кинула на мільйони шкода. Остапук її відмаже.
Відповісти
Останні новини
Судять жінку, яка колись звинувачувала депутата Луцькради у корупції
14 грудень, 2012, 13:27