Поспішайте вигідно придбати житло в Луцьку та Ковелі. До завершення акції 3 дні!

Поспішайте вигідно придбати житло в Луцьку та Ковелі. До завершення акції 3 дні!
Лише до 1 жовтня у тих, хто шукає якісне та комфортне житло на Волині, є час, аби зробити вигідну та ощадливу покупку - квартиру від Будівельної компанії "Інвестор".

Не втратьте останню нагоду придбати квадратні метри від надійного та перевіреного забудовника до підняття цін, яке відбудеться саме 1 жовтня.

Зовсім скоро компанія "Інвестор" здаватиме в експлуатацію перші будинки житлових комплексів "Супернова" (Луцьк), "Юпітер" (Луцьк) та "Парковий квартал" (Ковель).

Чому варто обрати житло саме в цих комплексах? Читайте нижче:

Поціновувачі спокійного та гармонійного життя зможуть одразу ж виокремити безперечні плюси "Паркового кварталу". Адже для зведення будинку використовують лише екологічно чисті матеріали, водночас роблячи акцент і на енергозбереженні.

Планування помешкань "Паркового кварталу" вирізняється комфортом і затишком. Є можливість обрати, буде це 1-кімнатна квартира для себе чи дворівнева для всієї родини.

ДИВИТИСЯ ПЛАНУВАННЯ КВАРТИР У "ПАРКОВОМУ КВАРТАЛІ"

Розвинена інфраструктура:
- недалеко від центру міста,
- власний паркінг,
- дитячий та спортивний майданчики,
- поряд зелена зона для відпочинку.

Додаткову інформацію щодо умов придбання квартир у ЖК "Парковий квартал" можна отримати у відділі продажів: 068 300 20 10, вул. Глібова, 8б, м. Ковель.

ЖК Парковий квартал
ЖК Парковий квартал


Житловий комплекс "Супернова"розташований у районі вулиць Львівської та Потебні. Поруч – ботанічний сад та мальовничі береги Стиру, а до центру міста – менше двох кілометрів. Власна інфраструктура: магазини, аптеки, дитячі майданчики, паркінг та відеонагляд задля безпеки вашої родини та майна.

Тут Ви зможете насолоджуватися усіма радощами заміського життя: чисте повітря, мальовничі ландшафти і сучасний будинок з комфортними та світлими квартирами – це житловий комплекс "Супернова".

ДИВИТИСЯ ПЛАНУВАННЯ КВАРТИР

Детальну інформацію про ЖК «Супернова» можна отримати у відділі продажів: 095 030 20 10, 096 030 20 10, вул. Цегельна, 28, м. Луцьк.


ЖК Супернова
ЖК Супернова


Житловий комплекс "Юпітер" створений для тих людей, які прагнуть втекти від шуму та пилу міських вулиць, але при цьому не хочуть втрачати його атрибутів та комфорту. Зручне розташування на межі села Липини та міста Луцька, низький показник густоти населення, закрита територія та власна інфраструктура гарантують затишок та спокій.
- 1 паркомісце на 1 квартиру + гостьовий паркінг
- охорона та відеоспостереження
- сучасний благоустрій (дитячий та спортивний майданчики, озеленення)
- індивідуальне опалення
- тепла підлога у санвузлі, кухні та коридорі


ДИВИТИСЯ ПЛАНУВАННЯ КВАРТИР

Додаткову інформацію щодо умов придбання квартир у ЖК «Юпітер» можна отримати у відділі продажів: 099 300 20 10, вул. Коперника, 13в, м. Луцьк.


ЖК Юпітер
ЖК Юпітер




Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Не забудовуйте лугів, варвари!
Відповісти
Останні новини
Поспішайте вигідно придбати житло в Луцьку та Ковелі. До завершення акції 3 дні!
27 вересень, 2017, 11:14