В Україні запустили онлайн нові тести для іспиту водіїв

В Україні запустили онлайн нові тести для іспиту водіїв
На сайті Головного сервісного центру МВС оприлюднили нові питання тестів з варіантами відповідей для іспиту з отримання водійського посвідчення.

Відповідні матеріали можна завантажити за посиланням, - пише ТСН.

Також на сайті працює безкоштовний онлайн-тест 24/7, за допомогою якого водії можуть перевірити власні знання. Онлайн-тест схожий на складання теоретичного іспиту: триває 20 хвилин та складається з 20 питань, котрі система для кожного нового тесту генерує випадково.

Кількість спроб є необмеженою.

"Новий сервіс викликав бум зацікавлення тисяч людей: за 2 місяці на сайті зареєструвалося 40 425 громадян. Загальна кількість спроб скласти тест – 926 519, з них успішна кількість спроб – 251 668. Нові питання тестів з ПДР та вільний доступ до них – важливий перший крок у площині змін процесу складання іспиту для отримання посвідчення водія", – зазначив начальник Головного сервісного центру МВС Владислав Криклій.

За його словами, незабаром також будуть запроваджені фото- та відеофіксації практичної частини складання іспитів.

Нагадаємо, нові тести презентували та запустили 1 липня. Оновлення теоретичної частини стало одним з важливих кроків впровадження якісних стандартів складання іспитів для отримання посвідчень водія. Тепер питання категоризовані, актуалізовані, сформульовані просто та логічно, не мають двох правильних відповідей, супроводжуються зрозумілими ілюстраціями.

Раніше МВС повідомляло, які саме зміни відбудуться у білетах з ПДР. За словами керівника сервісного центру МВС білети будуть більш наближені до реальних ситуацій, які відбуваються на дорогах. 


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
В Україні запустили онлайн нові тести для іспиту водіїв
12 вересень, 2017, 14:53