У Луцьку шукають фірму, як розробить схему руху транспорту

У Луцьку шукають фірму, як розробить схему руху транспорту
Департамент ЖКГ Луцької міськради проводить тендер для розробки комплексної схеми руху транспорту в місті. Бюджет тендеру – 600 тисяч гривень.

Про це пише Конкурент.

Нині триває етап кваліфікації переможця. Серед претендентів три компанії. Представництво «Дорнієр консалтинг інтернешенал ГМБХ», яке запропонувало найнижчу ціну, було дискваліфіковане. Компанія запропонувала ціну не відповідно до технічного завдання та не надала усіх необхідних документів.

Київське ТзОВ «А+С Україна» запропонувало найнижчу ціну в 554,388 тисячі гривень. А Харківський національний дорожньо-транспортний університет міг би виконати роботи за 600 тисяч гривень.

Календарний графік виконання робіт визначений на 2017-2018 роки.

Зокрема виконавець повинен обстежити транспортні потоки на магістральній вулично-дорожній мережі у період вересень-листопад 2017 року, обстежити пасажиропотоки громаського транспорту, розробити заходи по вдосконаленню організації дорожнього руху на ділянках і місцях концентрації дорожньо-транспортних пригод, вузлах з транспортними затримками та біля ринків, надати пропозиції щодо вдосконалення світлофорного регулювання.

У технічному завданні також вказана вимога надати пропозиції щодо розвитку велосипедної мережі в місті, підземних переходів, зон відпочинку та заняття спортом, а також пропозицій щодо розширення зон зберігання та паркування автотранспорту, в тому числі на підходах до центральної частини міста, в житлових кварталах, вздовж магістральних вулиць біля об'єктів масового відвідування громадян.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Назвали ціну нових iPhone
13 вересень, 2017, 08:37
У Луцьку шукають фірму, як розробить схему руху транспорту
13 вересень, 2017, 08:00