У Луцьку презентували посмертну збірку верлібрів Анатолія Махонюка

У Луцьку презентували посмертну збірку верлібрів Анатолія Махонюка
Нову збірку верлібрів Анатолія Махонюка «Зірка пливе до світанку» презентували в обласній універсальній науковій бібліотеці імені Олени Пчілки.

Ця книга – данина пам’яті автору від сестер і батьків. Волинський поет-лірик і філософ торік відійшов у засвіти, залишивши багату літературну спадщину: поезії, верлібри, твори для дітей, - повідомляє ВРД НСТУ.

Посмертна збірка верлібрів «Зірка пливе до світанку» побачила світ у видавництві «Надстир’я», її наклад — 300 примірників. На цих сторінках — досі не друковані поезії, які зберігалися на комп’ютері Анатолія Махонюка.

Вірші Анатолія Махонюка з нової збірки насичені життєвою мудрістю, корисною для поціновувачів його творчості, – переконана письменниця Надія Гуменюк.

«Творчість його оригінальна, вона вирізняється своєю самобутністю, він вмів говорити лаконічно і яскраво, образно і афористично… і з великою теплотою», – каже письменниця.

Рідні, друзі, колеги, шанувальники творчості Анатолія Махонюка згадували найцікавіші й найскладніші моменти життя поета, а також читали його твори.



Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У Луцьку презентували посмертну збірку верлібрів Анатолія Махонюка
13 вересень, 2017, 06:06