Книгу волинського письменника визнали бестселером року

Книгу волинського письменника визнали бестселером року
Книгу волинського письменника Володимира Лиса (на фото) визнали українським бестселером року.

Про це стало відомо під час обрання цьогорічних переможців Всеукраїнського конкурсу "Краща книга України", пише Gazeta.ua.

Гран-прі конкурсу та спеціальний приз "Кришталева книга" отримає видавництво "АДЕФ-Україна" за видання "Зібрання українських стародруків XVI-XVIII ст.".

У номінації "Мистецтво друку" перемогу здобуло видавництво "Грані-Т" за книгу "Корабель дурнів" Себастіана Бранта. Кращим бестселером визнано видання "Століття Якова" Володимира Лиса видавництва "Книжковий Клуб "Клуб Сімейного Дозвілля". Кращою поетичною книгою стала "Радість висоти" Ганни Чубач "Університетського видавництва "Пульсари", а Кращою прозовою - книга "Прожити й розповісти" Анатолія Дімарова (видавництво "Дніпро").

У номінації "З глибин знань" лауреатом стала книга Петра Толочка "Ярослав Мудрий" (видавництво "АДЕФ-Україна"). Кращою арт-книгою визнаний "Фотоальманах. Жива історія"(загальна редакція Лариси Івшиної) видавництва ПрАТ "Українська прес-група".

Першість також здобули у номінаціях: "Моя країна - видання Тамари і Ольги Угнівенко "Духовний скарб українського народу" видавництва "Богуславкнига"; "Життя славетних" - книга "Українки в історії" (відповідальний редактор Валентина Борисенко) видавництва "Либідь"; "Світ дитинства" - книга Оксани Лущевської та Лани Світанкової "Книжкова смакота. Солька і кухар Тара-пата" видавництва "Грані-Т".

Загалом на конкурсний відбір було подано 147 книжок.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Книга Володимира Лиса варта й Шевченківської премії
Відповісти
Прочитала "Століття Якова" буквально за ніч. Почала в маршрутці і не змогла відірватися. Дякую автору!
Відповісти
"Століття Якова" того варте!!!Почула про книгу нашого автора від львівської коліжанки. Після того, як прочитала, стало соромно, що не навпаки. Як би там не було - мудра, потужна, життєва книга.
Відповісти
Останні новини
Книгу волинського письменника визнали бестселером року
14 грудень, 2012, 14:58