Митники повідомили, що на «Ягодині» була критична ситуація

Митники повідомили, що на «Ягодині» була критична ситуація
На митному посту «Ягодин» упродовж двох днів складалася критична ситуація щодо пропуску за межі України вантажних транспортних засобів, яка виникла через проблеми з оформленням товарів польською стороною.

Про це повідомили у Волинській митниці ДФС.

Станом на ранок 12 вересня на під’їзному шляху до пункту пропуску «Ягодин» у черзі на виїзд з України перебувало 280 вантажних транспортних засобів, час очікування яких становив близько 14 годин. Упродовж 09:00-11:00 поляки прийняли лише 27 вантажівок.

Для забезпечення ритмічності пропускних операцій, попередження виникнення надзвичайної ситуації було застосовано Систему попереднього повідомлення про виникнення надзвичайних ситуацій на українсько-польському кордоні І, ІІ та ІІІ рівня.

Після застосування ІІІ рівня пропуск вантажних транспортних засобів почав налагоджуватися, хоча в обідню пору 13 вересня черга вантажівок на виїзд з України все ще складала 190 одиниць.

«На м/п Ягодин здійснюються всі можливі заходи щодо оптимізації часу проведення митних процедур (перерозподіл особового складу за робочими місцями, залучення додаткової кількості посадових осіб до здійснення митного оформлення на ділянці «виїзд з України» тощо)», - йдеться у повідомленні митників.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ага. Поляки значит виноваты, а то что каждые выходные такое творится, и создается искуственно эта очередь для зарабатывания денег таможениками так про это никто не духом.
Відповісти
Останні новини
Митники повідомили, що на «Ягодині» була критична ситуація
13 вересень, 2017, 18:35