«Пекельна» погоня на Рівненщині: травмувався начальник патрульної поліції

«Пекельна» погоня на Рівненщині: травмувався начальник патрульної поліції
Поблизу Костополя Рівненської області невідомий водій збив 50-річного велосипедиста, який від отриманих травм помер на місці. Винуватець ДТП з місця пригоди зник.

У погоні за втікачем травми отримав начальник УПП в м.Рівному ДПП, старший лейтенант поліції лучанин Сергій Мерчук, який першим помітив автомобіль і слідував за ним, поки не приїхала підмога, – інформують у прес-службі правоохоронців.

Про дорожньо-транспортну пригоду до поліції близько 21:30 години повідомив випадковий свідок, який надав опис автомобіля, що з місця пригоди зник.

Слідчо-оперативна група на місці події встановила, що на автодорозі Городище – Рівне – Старокостянтинів поблизу Костополя 39-річний рівнянин, водій Renault Kangoo, збив велосипедиста. Чоловік від отриманих травм помер на місці.

За цим повідомленням були негайно орієнтовані всі поліцейські, які патрулювали Костопільський та прилеглі райони.

Близько 22:00 патрульні помітили автомобіль з ушкодженнями, характерними для ДТП. Водій вимогу про зупинку транспортного засобу проігнорував, в подальшому автомобіль зупинили поблизу села Бармаки Рівненського району.

Під час затримання водія, який мав явні ознаки алкогольного сп'яніння, тілесні ушкодження отримав начальник УПП в м. Рівному ДПП, старший лейтенант поліції Сергій Мерчук, який першим помітив автомобіль і слідував за ним, поки не приїхала підмога.

На місце події викликали слідчо-оперативну групу.

За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілого, слідчі відкрили кримінальне провадження за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України. 39-річого рівнянина затримали в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Він перебуває в ізоляторі тимчасового тримання.

За скоєне зловмиснику загрожує позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
«Пекельна» погоня на Рівненщині: травмувався начальник патрульної поліції
14 вересень, 2017, 10:53