На Волині ремонт «володимирської» траси затягується

На Волині ремонт «володимирської» траси затягується
Ремонт автомобільної дороги загального користування Устилуг-Луцьк-Рівне триває.

Відтак, 13 вересня 2017 року, під час наради у голови облдержадміністрації Володимира Гунчика працювали над результатами проведеної роботи, основними проблемами та шляхами їх вирішення, - інформує відділ інформаційної політики облдержадміністрації.

Зокрема, за словами начальника служби автомобільних доріг в області Анатолія Посполітака, станом на 13 вересня 2017 року роботи на дорозі Устилуг-Луцьк-Рівне виконано на 165,5 млн грн, з яких оплачено – більше 116 млн грн. До слова, загальна вартість передбачених робіт – більше 700 млн грн.

На жаль, за результатами І декади вже виникло відставання: не укладено близько 6 тис. тон щебенево-піщаної суміші та асфальтобетону. Це роботи на суму майже 15 млн грн. Як пояснив підрядник, відхилення від плану виникло у зв’язку із затримкою подачі матеріалів залізницею. Свої корективи вносить й погода. Тому наразі відставання – 3-5 днів. Це ставить під загрозу завершення ремонту дороги у відведені терміни.

Позиція голови облдержадміністрації в цьому питанні жорстка: необхідно звертатися до представників Львівської залізниці чи одразу в ПАТ «Укрзалізниця», аби якомога швидше вирішити проблему.

Традиційно розглянули питання щодо облаштування узбіч, ремонту та встановлення зупинок, а також проведення освітлення. Голови райдержадміністрацій та органів місцевого самоврядування, на території яких відбуваються ремонтні роботи заявили, що узгодили зі службою автомобільних доріг розташування усіх зупинок. Що ж стосується освітлення, то вже 4 підприємства подали свої пропозиції для участі в тендері. Робота в даному напрямку триває.

Ще один стратегічно важливий напрямок роботи – дорога Старовойтове-Адамчуки, яку згідно плану необхідно закінчити до 20 жовтня цього року. Вартість робіт – 42 млн грн. Часу залишилося не так багато, але підрядник запевнив, що в четвер-п’ятницю роботи вже будуть розпочаті.




Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
На Волині ремонт «володимирської» траси затягується
14 вересень, 2017, 10:56