У Луцьку зловмисники підробляли «брендовий» алкоголь

У Луцьку зловмисники підробляли «брендовий» алкоголь
На Волині виявлено та припинено діяльність підпільного виробництва елітних алкогольних напоїв.

Незаконний цех для виготовлення фальсифікату лучанин облаштував в приміщенні свого будинку в одному з центральних районів м. Луцьк, - інформує оперативне управління ГУ ДФС у Волинській області.

Під час проведення санкціонованого обшуку правоохоронці зафіксували весь цикл незаконного виробництва, що здійснювався у вкрай неприйнятних санітарних умовах.

Більш того, в ході проведення заходів правоохоронці застали на «гарячому» групу осіб, котрі забезпечували процедуру виробництва фальсифікованих алкогольних напоїв без будь-яких дозвільних документів.

Відтак, правоохоронці вилучили 3000 літрів готової алкогольної продукції, брендованої під елітні алкогольні напої (текіла, самбука, абсент, ром, віскі тощо) орієнтовною вартістю 900 тис.грн.
Крім того, вилучено спеціалізоване обладнання, що забезпечувало масове виробництво фальсифікованої алкогольної продукції, рідину з характерним запахом спирту, порожні скляні пляшки, корки, шланги, лійки, спиртометри, електричні насоси, комп’ютерну техніку, етикетки, хімічні добавки (ароматизатори) загальною вартістю понад 200 тис.грн.

Ймовірно дана фальсифікована алкогольна продукція реалізовувалась через мережу розважальних закладів як Волинської області так і інших регіонів України.

Наразі вирішується питання про призначення судових експертиз, а товарно-матеріальні цінності вартістю понад 1,1 млн. грн вилучено.

Триває слідство.




Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
З якого часу став алкогольним напоєм?
Відповісти
Це повний бред! В нас правова Держава? Це немае не якої єкспертизи але вже маеємо висновки, що сипоп став брендовиа алгоголем. Треба заробити собі бонуси у вигляді зірочики.
Відповісти
Можливо там крім алкоголю ще багато чого підробляли!???
За таке садити треба.
Відповісти
Останні новини
У Луцьку зловмисники підробляли «брендовий» алкоголь
14 вересень, 2017, 11:27