Подробиці загибелі чоловіка у шахті Нововолинська

Подробиці загибелі чоловіка у шахті Нововолинська
Внаслідок обвалу чотириповерхової будівлі на території шахти № 5 “Нововолинська” загинув чоловік, мешканець Кривого Рогу. Інцидент трапився 13-го вересня.

Свідки розповідають, що незадовго до обвалу чули потріскування. Під уламками знайшли тіло чоловіка без ознак життя, - пише Буг.

Як повідомив начальник районного відділу управління Державної служби з надзвичайних ситуацій України у Волинській області Юрій Малка, загиблим виявився мешканець Кривого Рогу. Чоловік працював на фірмі “Дівітея", що займається демонтажем будівель. Загиблий приїхав на роботу декілька днів тому.

13-го вересня працівники фірми здійснювали демонтаж приміщення впродовж цілого дня. За словами свідків, після того, як усі роботи були завершені, один із чоловіків зайшов у будівлю, аби щось перевірити. Тоді й стався обвал.

З-під уламків зруйнованої будівлі рятувальники дістали півтіла загиблого.

На місці подій працювали рятувальники з Іванич та Нововолинська, правоохоронці.

Як інформує видання “Наші гроші”, криворізька фірма “Дівітея” фігурувала у кримінальному провадженні щодо привласнення службовими особами «Укрвуглереструктуризації» коштів держбюджету. За матеріалами слідства, в.о. гендиректора та його заступник штучно створювали умови для перемоги в тендерах підконтрольних їм структур.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Подробиці загибелі чоловіка у шахті Нововолинська
14 вересень, 2017, 12:23