Янукович деградував, коли став Президентом, - Рибачук

Янукович деградував, коли став Президентом, - Рибачук
Янукович втратив якості публічного політика, ставши президентом України, вважає колишній глава Секретаріату Президента Віктора Ющенка, колишній віце-прем’єр з питань європейської інтеграції, засновник руху «Чесно» Олег Рибачук.

Про це Рибачук розповів під час чат-конференції з читачами інтернет-видання ВолиньPost.

«Я провів багато годин у розмовах з Януковичем, коли став главою Секретаріату Президента. Коротке враження: Януковича не можна назвати легким для маніпуляцій, він дуже прагматична людина, любить розповідати про своє сирітське дитинство, життя у дитячому будинку, виховання бабцею», - пригадав Рибачук.

«Він суттєво виріс як публічний політик після справжніх кампаній, коли він виступав на багатолюдних мітингах як лідер опозиції. Янукович повністю деградував і втратив всі набуті якості публічного політика, ставши Президентом», - додав він.

«Добре поінформовані джерела стверджують: найважливіші для країни питання Янукович приймає таки особисто, довіряючи хіба своїм найближчим соратникам – партнерам по бізнесу, зокрема Ринату Ахметову», - повідомив Олег Рибачук.

Читати чат з Олегом Рибачуком

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 6
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Тоже мені "експерт" вишукався!:) Зі сторони легше всього коментувати, критикувати, а сам ще при Ющенко втік з посади і злякався відповідальності, а тільки за кордоном країну, разом з Немирею, брудом поливає! Ганебний політик!!!
Відповісти
Тарас - ти штопаний кондон. На Волині побувала приєна, розумна, нічим не заплямована людина. І це - серед тих політиків, які по шию сидять у лайні. За такими, як Рибачук, майбутнє.
Відповісти
Тарас правий на 100%! Рибак - співає під "акомпанимент" грошей америкосів. Любив Ющенка до нестями, тепер його обгаджує. На Януковича вішає "всіх собак" - бо він невлаштовує Госдеп США. Помийне тріпло Рибачук!
Відповісти
Лучанко, ви дебілка? І напевно голосували за палицю. Бо ж і янукович вас так влаштовує...
Відповісти
"Рибак - співає під "акомпанимент" грошей америкосів" ??????
Відповісти
Не переводьте "стрілки".До чого тут Рибачук??? Мова йде про нашого "ГАРАНТА",а він НІКОЛИ НЕ БУВ публічним політиком!!! Хіба що НА ЗОНІ.А як політик,то мусив брати з собою колишню галичанку Ганку Стеців-Герман-Терезу,бо якщо її немає поряд то завжди щось ляпне (типу,поетеса Ахметова)! До того ж він ще і ТРУС - ВІД ЯЙЦЯ,кинутого "люблячим"народом,МЛІЄ!!!
А відповідальності в НАЙГАНЕБНІШОГО ПОЛІТИКА Януковича,та і всієї ПРеакціонерів - НЕ БУЛО І НЕ БУДЕ!!!
Відповісти
Останні новини
Янукович деградував, коли став Президентом, - Рибачук
15 грудень, 2012, 10:49