У Києві в госпіталі допомоги потребують бійці АТО

У Києві в госпіталі допомоги потребують бійці АТО
У Києві в Головному військовому клінічному госпіталі гостро потребують допомоги поранені бійці АТО.

Про це повідомила волонтер військового госпіталю Наталія Юсупова в своєму Facebook, - пише Обозреватель.

Юсупова зазначила, що незважаючи на видиме затишшя на фронті, за останній час у сил АТО на Донбасі більше 10 поранених і 4 загиблих. За словами волонтера, київський шпиталь сповнений пораненими, старими і новими, в кожній палаті лежать атошники: "Є дуже важкі, ампутанти є, контужений, з онкологією, з травмами голови та ін".

"Прошу всіх небайдужих людей допомагати госпіталю, самим складно справлятися. Зараз настають холоди, апетит загострився, та й одяг потрібен, вночі холодно і хлопці часто сплять одягненими. По потребам нам потрібно все те ж саме, вода, соки, йогурти, кава, чай, цукор, ковбасні вироби, сир, фрукти. З одягу кофти на замках, спортивні костюми, футболки, можна вже і куртки", - написала вона.

Як зазначила Юсупова, лікарняний раціон дуже мізерний, але бійці не мають можливості бігати в магазини на милицях і візках.

"Це наші захисники і ми повинні їм допомогти. Нічого зайвого, тільки необхідне для нормального відновлення. Солдати в основному з віддалених міст, сіл від Києва, родичі приїжджають рідко, самі розумієте які зараз ціни і скільки коштує проїзд і переночувати в Києві багатьом ніде... Я Вас дуже прошу не залишатися байдужими, ми всі чекаємо закінчення війни і робимо все, щоб наші воїни видужували і відчували турботу, вони заслужили це!" - наголосила волонтер.

Наталя Юсупова також залишила контакти для бажаючих допомогти пораненим бійцям:

тел. +380 (97) 282 64 14

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У Києві в госпіталі допомоги потребують бійці АТО
14 вересень, 2017, 14:35