У Луцьку під дитсадки хочуть відібрати приміщення в Центру зайнятості і Пенсійного фонду

У Луцьку під дитсадки хочуть відібрати приміщення в Центру зайнятості і Пенсійного фонду
У рамках кампанії «До майбутнього з освітою» статус дитячого садочка планують повернути щонайменше двом будівлям, у яких нині перебувають Центр зайнятості та Песійний фонд.

Про це 14 грудня розповів депутат Луцької міської ради Андрій Осіпов, який презентував кампанію «До майбутнього з освітою».

Зі слів Осіпова, повернення приміщень колишніх садочків є лише однією з цілей кампанії. Поки що мова йде про садочок, який знаходився у приміщенні нинішнього Пенсійного фонду, що на вулиці Чехова та у приміщенні Центру зайнятості, що на вулиці Ярощука.

«Це ганьба, аби такі монстри, як ці установи займали приміщення колишніх дитячих садочків», - зазначив Осіпов.

На думку депутата серед інших методів подолання проблеми відсутності дошкільних закладів – побудова нових садочків, які обійдуться у 25-28 мільйонів гривень, розширення існуючих та розвиток приватних садочків.

Зі слів Осіпова, нині у Луцьку 1200 дітей не мають змоги отримувати дошкільну освіту. А це приблизно 20% від усіх дітей дошкільного віку.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 8
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
а Монада
Відповісти
Правильно зроблять! Там раніше садочки і були, тепер нехай повертають, контори не бідні, нехай зі своїх фондів самі собі нові приміщення будують! Особливо центри зайнятості - гроші, які їх екс-шеф Галицький накрав і хабарами набрав - нехай на будівництво і дадуть!
Відповісти
Потрібно ще відібрати більшу половину державних приміщень,які шахрайським шляхом за дармо перейшли у приватну комунальну власність і використовуються під бари,банки і т.д.
Відповісти
Центру зайнятості....
досі асоціюється з дитинством....
там був дуже гарний яблучний сад, ясельна група в старовинному будинку, якого немає тепер на території..., з смачнючим вермішелевим супом з фрикадельками...
а там де вхід - там була моя група....
Відповісти
"Мамі". Два роки мого раннього дитинства теж пройшли в цьому дитячому садку. І моя група теж була поблизу входу. Я памятаю дівчинку, яка любила вермішелевий суп з фрикадельками і завжди просила добавку. А коли взимку я з Львівського університету приїхав в Луцьк на зимові міжсесійні канікули, ця дівчинка, вже будучи вродливою дівчиною, на яку оглядались всі хлопці і чоловіки, поцілувала мене в цьому яблуневому саду. Поцілунок був першим і бажаним, а ще пекучим, як удар струму. Таке не забувається...
Відповісти
капець......
Відповісти
ПРАВИЛЬНО ЗРОБИТЬ ВЛАДА,КОЛИ ПОВЕРНЕ ЦЕ ВСЕ ДІТЯМ,А ДІТИ ЦЕ НАШЕ МАЙБУТНЄ!!! І НЕ ДОПУСКАТИ в МАЙБУТНЬОМУ ТАКОГО,ЩОБ ХТОСЬ ЗАБИРАВ У ДІТЕЙ ТЕ,ЩО НАЛЕЖИТЬ ДІТЯМ!!!!!!!!
Відповісти
Цікаво було б з"ясувати: а як вирішено проблему будівель Пенсійного фонду та Центру зайнятості в інших обласних центрах?
Адже, наприклад, на закінчення будівництва приміщення обласної податкової адміністрації гроші виділила Податкова України, цьому посприяв Борис Клімчук, а так би й далі стояв довгобуд Будинку Техніки й руйнувався.
Чому подібну практику не продовжили для згаданих вище організацій? Шкода.
Відповісти
Останні новини
У Луцьку під дитсадки хочуть відібрати приміщення в Центру зайнятості і Пенсійного фонду
15 грудень, 2012, 11:05