У Нововолинську двір будинку перетворили на сміттєзвалище

У Нововолинську двір будинку перетворили на сміттєзвалище
Деякі двори у Нововолинську буквально встелені сміттям – від поодиноких недопалків та папірців до цілих куп непотребу. Така ситуація й на вулиці Нововолинській, неподалік будинку №53.

Про це пише БУГ.

Гори сміття в кущах у дворі стали настільки звичними, що багато хто взагалі не помічає їх. Побутові відходи, пляшки від настоянок глоду, недопалки, поліетиленові мішечки, дитячі памперси, старий одяг – це далеко не цілий перелік того, що можна побачити у хащах біля будинку. Складається враження, що люди навіть не здогадуються про існування сміттєвих контейнерів неподалік.

До того ж, хащі стали місцем, де час від часу збираються охочі випити.

Декілька місяців поспіль у цьому ж дворі діяв пункт прийому склотари та металобрухту, який тільки нещодавно знесли. Натомість залишився фундамент, повністю вкритий сміттям, який туди кидають люди та наносить вітер.

Як повідомлялося раніше, на вулиці Нововолинській у трьох сусідніх п’ятиповерхівках діють пункти продажу самогону, в результаті чого – гори порожніх пляшок від алкоголю, настоянок глоду, недопалків, шприців та іншого сміття.

Чи то через байдужість та “культуру” людей, чи через недогляд комунальників, але деякі нововолинські двори схожі на суцільний смітник.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У Нововолинську двір будинку перетворили на сміттєзвалище
14 вересень, 2017, 17:17