Лучанку, яка п’яною розгулювала з дитиною, не позбавили батьківських прав

Лучанку, яка п’яною розгулювала з дитиною, не позбавили батьківських прав
Лучанка, яка у неадекватному стані розгулювала містом із недоглянутою дитиною, продовжує виховувати своє чадо. Правоохоронці запевняють, що жінка алкоголем не зловживає, а такий випадок - поодинокий.

Про це повідомляє інформагентство Волинські Новини.

Нагадаємо, 16 серпня небайдужі лучани побачили на вулиці Ковельській нетверезу жінку з малолітньою дитиною. Жінка вела себе неадекватно та на запитання перехожих заявляла, що вона няня малюка, але вік дитини пригадати вона могла. Маленький хлопчик, який сидів у візку, був неохайно одягнений та виглядав недоглянутим. Як згодом стало відомо, неадекватна жінка – мама дитини.

Нині ж, кажуть правоохоронці, хлопчику нічого не загрожує і його вихованням продовжує займатися мама.

«У жінки хворі нирки, тому з вигляду вона дуже худорлява, алкоголем не зловживає, має середній матеріальний статок, у квартирі підтримує чистоту. Після того випадку вона самостійно звернулася у службу в справах дітей. З матір’ю провели роз’яснювальну роботу та над нею взяли опіку. Той випадок - не є системним, тому вона й надалі опікується дитиною», - розповіла начальник сектору ювенальної поліції Головного управління нацполіції у Волинській області Інна Остапович.

Та додала, що за здоров’ям дитини спостерігають і медики.

Нагадаємо, цього року соцслужби провели 26 рейдів по вулицях Луцька і виявили 31 дитину без батьківського нагляду. 28 осіб влаштували у притулок для дітей Волинської облдержадміністрації, ще 3 дитини – в заклади охорони здоров’я.



Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: дитина
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Зате наші Шульгани в часи правління Шиби позбавили за кілька місяців до повноліття дочки батьківських прав її батька. Нині та "сиротина" "обслуговує" австріяка, покинувши німака...
Відповісти
Останні новини
Лучанку, яка п’яною розгулювала з дитиною, не позбавили батьківських прав
14 вересень, 2017, 21:21