Ситуація в АТО: загинув український воїн

Ситуація в АТО: загинув український воїн
Український військовий загинув від вечірнього обстрілу на передовій. Сталося це біля шахти Бутівка, близько 21-ї вечора. Аби терористи там врешті замовкли, армійцям довелось стріляти у відповідь.

Ще двоє наших військовослужбовців постраждали вдень біля Пісків. У штабі АТО наголошують, що бойовики стали частіше братися за 82-мм міномети, – пише 5 канал.

Найгарячіше цього разу було довкола Маріуполя – на Приморському напрямку. Тричі з гранатометів і великокаліберних кулеметів російські найманці відкривали вогонь у районі Водяного. Сім мін калібру 82 мм бойовики випустили біля Мар'їнки. Також під ворожі обстріли потрапили наші укріплення на підступах до Павлополя, Талаківки, Гнутового.

Неспокійно було і на Донецькому напрямку. З мінометів та озброєння БМП окупанти били по наших захисниках біля Зайцевого, з гранатометів двічі накривали Авдіївську промзону. З гранатометів та кулеметів противник обстріляв українські позиції неподалік шахти Бутівка – загинув один військовослужбовець сил АТО.

На Луганському напрямку після майже тижневого затишшя російські окупанти ввечері і вночі шість разів з мінометів, різних видів гранатометів та стрілецької зброї били по наших опорних пунктах біля Кримського.

Загалом за минулу добу російсько-окупаційні угруповання 28 разів порушили перемир'я. Сили АТО 13 разів відкривали вогонь у відповідь.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Ситуація в АТО: загинув український воїн
15 вересень, 2017, 08:38