«Волинь» зіграє з лідером Першої ліги

«Волинь» зіграє з лідером Першої ліги
Луцька «Волинь» вперше в сезоні зіграє з командою із топ-3 турнірної таблиці Першої ліги.

Матч відбудеьбся 15 вересня о 18:00 на стадіоні «Авангард», - йдеться на сайті ФК «Волинь».

«Хрестоносці» на своєму полі приймуть третю команду чемпіонату «Інгулець». У попередньому турі лучани на виїзді розписали нічию 1:1 із «Миколаєвом». В тому матчі підопічні Альберта Шахова володіли ігровою та територіальною перевагою, однак дотиснути суперника так і не зуміли. «Інгулець» на власному полі 4:0 розгромив ще одного фаворита першості – харківський «Геліос».

Без сумніву, до Луцька їде серйозний опонент. Тренер гостей Сергій Лавриненко був визнаний кращим наставником минулого туру. Футболісти команди – часті гості у символічних збірних туру. Досвідчений форвард «Інгульця» Олександр Акименко перебуває у чудовій формі і є кращим бомбардиром чемпіонату.

Незважаючи на це, «Волинь» має свої контраргументи. В останніх матчах лучани показують високі швидкості та яскравий атакувальний футбол. В хорошій формі перебувають лідери команди – Ярослав Кінаш. Владислав Шаповал та Андрій Ляшенко. Зрештою, «Волинь» має твердий намір продовжити свою виграшну серію на домашньому стадіоні, тож тих, хто прийде у п’ятницю на «Авангард» очікує справжня футбольна битва.

Зустріч між луцькою «Волинню» та "Інгульцем" обслуговуватиме суддівська бригада на чолі з Олександром Афанасьєвим з Харкова.
Асистентами головного арбітра стануть Олександр Рєка з Одеської області та Віталій Сукравцев з Бердянська. Четвертий арбітр – Вадим Подригуля з Луцька. Спостерігачем на матчі буде Роман Зань зі Львова.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
«Волинь» зіграє з лідером Першої ліги
15 вересень, 2017, 13:01