У районного відділу поліції на Волині – новий керівник

У районного відділу поліції на Волині – новий керівник
Нещодавно особовому складу Любомльського районного відділу поліції представили нового очільника – Олега Бончака.

Попередній керівник затримався на посаді два місяці, після чого подав рапорт на звільнення у зв’язку із виходом на пенсію, – пише Район.Любомль із посиланням на газету «Наше життя».

Майор поліції Олег Бончак, 1982 року народження, має два роки педагогічного стажу та дві вищі освіти. Першу отримав після закінчення географічного факультету. А от на роботу в органи внутрішніх справ прийшов уже після служби в армії, де був десантником.

Роботу правоохоронця розпочав з посади помічника дільничного у Старовижівському районі. Далі працював у патрульній службі міста Ковель, пізніше у кадрах. Найбільшу частину служби присвятив роботі у слідстві, яка розпочалась 2007 році.

У 2014-му Бончака призначили на посаду заступника начальника РВ УМВС в Турійському районі. До слова, цей райвідділ нині очолює Анатолій Дружук, котрий свого часу керував поліцією в Любомлі.

Під час знайомства з журналістами він зазначив, що лише за день надійшло чимало скарг якраз через ситуацію на кордонні. Однак, новий керівник рішуче налаштований навести там порядок.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У районного відділу поліції на Волині – новий керівник
15 вересень, 2017, 15:36