Уряд затвердив для Волині 3 госпітальні округи

Уряд затвердив для Волині 3 госпітальні округи
Кабінет Міністрів затвердив перелік та склад госпітальних округів Волинської області.

Про це повідомляє Урядовий портал.

Створено 3 госпітальні округи: Луцький, Ковельський, Нововолинський. Госпітальні округи утворюються як «функціональні об'єднання лікарень, розташованих на визначеній території». Заклади охорони здоров'я, охоплені госпітальним округом, залишатимуться у власності і підпорядкуванні місцевих органів влади, що є учасниками госпітального округу.

Луцький госпітальний округ – всі заклади охорони здоров’я, що забезпечують надання вторинної (спеціалізованої) медичної допомоги населенню (далі — заклади), розміщені на території: Луцька, Горохівського району, Ківерцівського району, Луцького району, Маневицького району, Рожищенського району.

Ковельський госпітальний округ – заклади, розміщені на території: Ковеля, Камінь-Каширського району, Ковельського району, Любешівського району, Любомльського району, Ратнівського району, Старовижівського району, Турійського району, Шацького району.

Нововолинський госпітальний округ – заклади, розміщені на території: Нововолинська, Володимира-Волинського, Володимир-Волинського району, Іваничівського району, Локачинського району.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Злочин, геноцид конституційних прав громадян, не відповідність рішення, яке суперечить і порушує норми прямої дії Конституції України є злочином проти права кожного на життя і медичне обслуговування, що чітко встановлює, що забороняється скорочення, закриття медичних закладів і так само перетворення їх на безликих костоправі, як і шкіл, вчителів. Кінець юридичного статусу у вас заберуть права, тобто паспорт, імя, на власні дії без фінансування!Злочин не розуміти і приймати такі злочинні рішення!
Відповісти