У Луцькій міськраді формується недобра традиція, - депутат

У Луцькій міськраді формується недобра традиція, - депутат
У Луцьку починає формуватися недобра традиція: чи не на кожну сесію міської ради виносити сумнівні земельні питання.

Про це в інтерв’ю на сайті «Волинь. Свобода» заявив депутат міськради Микола Федік.

«Окремі ділки отримують по півгектара луцької землі. Ділянки потрапляють до рук цих підприємців не завдяки продажу, а через оренду. Кілька сесій тому ми вже спостерігали подібну практику. Тоді екс-помічник депутата від «Батьківщини» Андрія Козюри одержав у подарунок понад півгектара. А зараз фактично така ж площа була виділена забудовнику ТзОВ «Єврохолдінг» на вулиці Рівненській. Я запропонував депутатам зняти це питання з порядку денного та вгамувати апетити ділків. Але правляча більшість відмовилася це зробити. Таким чином, у луцької громади з-під носа знову забрали півгектара землі. Замість того, щоб продати її з аукціону та поповнити міський бюджет на мільйони гривень», - заявив депутат.

А обіцянки забудовника виділити частину квартир учасникам російсько-української війни депутат називає непереконливими.

«Знаєте, сьогодні, щоб отримати земельну ділянку на основі сумнівного рішення, достатньо лише сказати, що частина метрів квадратних буде надана учасникам війни на Сході. Але де гарантія, що саме так і буде? Ніяких договорів з забудовником підписано не було», - стверджує Федік.

Він додав, що до 2017 року такі земельні питання через сесію не проходили. «Якщо у нас була вільна земельна ділянка, то вона віддавалася сім'ям загаблих на російсько-українській війні. Або ж принаймні багатодітній сім'ї. Зараз же все змінилося», - зазначив обранець громади.

Дивує його і позиція виконувача обов’язків міського голови, секретаря міськради Григорія Пустовіта.

«Він дивиться на це абсолютно спокійно. Мене дивує така позиція Григорія Пустовіта, який мав би дбати про місто і першим вказувати депутатам на помилкові та шкідливі рішення. Не пропускати їх через сесію міської ради. Натомість він мовчить…» - сказав Микола Федік.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Заертайтесь у прокуратуру та сбу, зупиняйте рішення в судовому порядку.
Ці бандити вже на гачку, раніше хизувались у формі по центру, тепер вже в звичайному одязі охороняють "боса", думають що їх не помітно.
Укроп - це загарбники Луцька, ще прийдуть часи і не допоможе їм тупоголова охорона, як колись то не допомогло януковичу.
Відповісти
Ну так у прокуратуру, Федік, звертайся!
Відповісти
Останні новини
У Луцькій міськраді формується недобра традиція, - депутат
16 вересень, 2017, 07:16