У Луцьку водій на «євробляхах» створив у центрі міста 20-хвилинний затор

У Луцьку водій на «євробляхах» створив у центрі міста 20-хвилинний затор
Лучанин поскаржився на водія автівки, який створив на одній з вулиць затор, не припаркувавшись як слід.

Про це у групі «АвтоАндони Луцька» у Facebook написав Віталій Плотніков.

"Ось за таких "водіїв" 20-ти хвилинна пробка на Коперника. Стояти і думати чи втиснеться придбане за копійки авто на іноземній реєстрації з картоною прокладкою між кермом та сидінням, не даючи громадянам України на транспортих засобах зареєстрованих належним чином(сплачені мито та акциз, що є основною формуючою бюджету з якого виділяються кошти на ремонт, реконструкцію доріг) користуватись вказаною дорого. Водій "маздИ" просто сидів та розмовляв по телефону.

Я підійшов до водія та попередив його про порушення ПДР (користування мобільним телефоном за кермом) та запропонував допомогу у керуванні його т/з, погляд старшого чоловіка мене ледве не загнав під землю (типу я собі багато дозволяю), проте моїх переконань вистачило для розвантаження дороги і водій з запітнілим чолом (маневри для нього видались надтяжкими) проїхав у перед... Не маловажливо, що чоловік проїхавши 300 метрів припаркувався ліворуч смуги та виставив на "показ" задню частину автомобіля, чим також створював дискомфорт їзди на і так вузькій вулиці", - йдеться в дописі.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 10
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Павло почніть вже писати про реальні проблеми, а не усіляку дурню.
Вже давно усі зрозуміли, що вас давить жаба. Бо люди купують авто не переплачуючи шалені кошти в каркам можновладцям.
Відповісти
Нащо ви постите таку фігня? Спустились до рівня жовтої преси. Хтось щось написав в фейсбук...Основною складовою на ремнот доріг є податок з пального.Скільки непотрібного ідіотизму і пафосу автор всунув в просту ситуацію... Може людина питала куди їй далі їхати по телефону? А так як він не їхав а стояв- значить не порушував ПДР.
Журналісти- ставтесь більш критично до того що постите!
Відповісти
Треба просто посилювати відповідальність за порушення ПДР. А які там номера немає різниці.
Відповісти
Номера в нього скрутити, наступного разу подумає.
Відповісти
Цікаво чи цей "Віталій Плотніков" у всьому такий правильний чи це була гра на публіку аби світанутись тут!?))))
Відповісти
З яких це пір номерні знаки країн мають відношення до якості водіння та знання правил дорожнього руху? І спеціально для упередженого автора статті та ще більш професійного "лучанина" - пункт 2.9д ПДР України перечитайте, будь ласка, перед тим, як нести ваш негатив у маси.
Відповісти
а сотні памороків на українській реєстрації не помічаєте?) які роблять такі ж затори?) і їдуть як хочуть?)) чи це тільки на бляхах так?
Відповісти
Авто на іноземній реєстрації тут ні до чого. І чому бачать якісь порушення лише таких авто? Бо ті хто пише заздрять таким авто. Бо жаба давить що якщо приймуть закон про зменшення в 4-5 разів мито на такі авто вони ніби-то переплатили. Але з іншої сторони нам що не потрібно іти в Європу. То тоді нехай відміняють безвізового для України. Чому я заплатив гроші за візу на 2 роки, а тепер візи не потрібні. Тому якщо ціна на розмитнення авто буде 200-400 у.о. то це нормально, потрібно іти вперед. І на рахунок вітчизняного автопрому то скажу Вам таке, що в Україні немає власних автозаводі в, а лише складають вже готові запчастини із Китаю та кореї!!! То кого ж ми маємо підтримувати громадян України щоб їздили на дешевих европейської авто чи Китайців та Корейців. Якщо останніх то їдьте в Одесу на 7 кілометр, їх там 90 відсотків від усіх продавців!!!
Відповісти
просто люди на бляхах відчувають безкарність і тому дуже наглі, ось що хотів донести автор
Відповісти
Якщо я куплю таку мазду на укр.реєстрації
приблизно за 8000 баксів на авторинку, то це буде означати, що я сплачую податки?



Відповісти
Останні новини
У волинянина вилучили набої
16 вересень, 2017, 10:32
У Луцьку водій на «євробляхах» створив у центрі міста 20-хвилинний затор
16 вересень, 2017, 09:35