На Рівненщині психічнохворий чоловік вбив пенсіонерку

На Рівненщині  психічнохворий чоловік вбив пенсіонерку
Правоохоронці встановили особу чоловіка, який 13 вересня вбив 73-річну рівнянку. Ним виявився раніше судимий 34-річний сусід загиблої.

Нагадаємо, 13 вересня на балконі власної квартири виявили тіло жінки з тілесними ушкодженнями. Відповідно до лікарського свідоцтва смерть настала унаслідок відкритої черепно-мозкової травми та перелому кісток черепа, - пише Рівне.Вечірнє.

Поліцейські встановили, що на світанку того ж дня з квартири лунали крики. Втім, мешканці багатоповерхівки не звернули уваги, адже через проблеми зі здоров’ям у рівнянки подібне відбувалося не раз. Та все ж сусіди повідомили родичів, які у подальшому і виявили жінку мертвою.

Правоохоронці встановили зловмисника, який позбавив життя рівнянки. Ним виявився 34-річний чоловік, який мешкає поверхом вище. Відомо, що чоловік вже притягався до кримінальної відповідальності за нанесення тяжких тілесних ушкоджень та за злочини, пов’язані з незаконним обігом наркотиків.

Крім того, рівнянин перебуває на обліку через психічні розлади. З’ясувалося, що чоловік частенько заходив до сусідки. А того дня через побутовий конфлікт зустріч закінчилася фатально.

У помешканні зловмисника поліцейські провели санкціонований обшук, під час якого виявили та вилучили господарські та кухонні молотки, а також ножі та сокиру. Крім того, чоловік зберігав у квартирі 170 патронів різного калібру.

Слідчі усе вилучене направили на експертизу до Рівненського науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС.

Під час огляду території навколо будинку, де проживає зловмисник, поліцейські виявили свіжо присипану яму, у якій знаходився будівельний молоток зі слідами крові.

Чоловікові повідомили про підозру у вчиненні злочину, передбаченого частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України. Відповідно до санкції статті йому загрожує до 15 років позбавлення волі.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
На Рівненщині психічнохворий чоловік вбив пенсіонерку
16 вересень, 2017, 16:32