У Луцьку хуртовина ламає дерева і паралізує автотранспорт. ФОТО

У Луцьку хуртовина ламає дерева і паралізує автотранспорт. ФОТО
У Луцьку через сильний снігопад відламуються великі гілки дерев, падаючи на тротуар, а автомобілі безнадійно застрягають скрізь, де власники залишають їх бодай на дві-три години.

Негода продовжує лютувати у ніч із 15 на 16 грудня.

Нагадаємо, хуртовина триває у Луцьку уже добу.

Через снігопад та сильні пориви вітру на проспекті Відродження, неподалік колишнього кінотеатру "Луцьк", півдерева впало на тротуар.

Комунальники хоч і працюють, але явно не справляються із великим обсягом робіт. Розчищувальні машини відкидають сніг із доріг на узбіччя та тротуари. Але через кілька годин дороги знову замітає.

О 23 годині суботи, 15 грудня бачили колону із 4 вантажівок з ковшами, що їхала по вулиці Рівненській з боку Рівного і повернула на проспект Відродження.

В таку негоду навіть таксі важко зловити - водії відмовляються їздити. Як розповів таксист Володимир, він ладен від заробітку відмовитися, але їздити в таку негоду не хоче. Каже, якщо центральні вулиці хоч якось чистять, то на менші і в двори навіть не варто пробувати заїжджати.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: негода
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Інші новини теми
Коментарі 2
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
дякуємо меру Романюку, його заму Святославу Кравчуку та начальнику ЖКГ Кубіцькому за ефективну і злагоджену роботу під час хуртовини. Завдяки тому що ви не приділили належної уваги очищенню міста від снігу ще тоді коли він пішов на початку грудня, зараз місто перетворилося в зону стихійного лиха. я розумію що владі шкода витрачати зайві гроші на це. краще роздавати ділянки ділкам щоб не дай Бог лишня гривня не потрапила до бюджету міста. А може мерчик та його компашка наївно думали як молода команда Льоні Черновецького, що сніг не потрібно прибирати - весна прийде і все саме по собі розтане? ще раз дякую мерчику за реальний управлінський провал!
Відповісти
Або що його з'їдять НЛО))), Черновецького друзяки))), їм по дорозі...
Відповісти
Останні новини
У Луцьку хуртовина ламає дерева і паралізує автотранспорт. ФОТО
16 грудень, 2012, 01:02
Луцьк засипає снігом. ФОТО
15 грудень, 2012, 22:44