Негода «вимкнула» світло у десятках сіл Волині

Негода «вимкнула» світло у десятках сіл Волині
В ніч з 15 на 16 грудня внаслідок несприятливих погодних умов (сильні пориви вітру) у 41 населеному пункті Волині зникло електропостачання.

Знеструмлення відбулось через спрацювання автоматичних систем захисту ліній електропередач, повідомили в прес-службі МНС України.

Всього на території України станом на 7:00 16 грудня внаслідок несприятливих погодних умов (пориви вітру та ожеледь) знеструмлено 488 населених пунктів у 10 областях.
У снігові замети потрапили близько 490 автомобілів, які допомагали розчищати працівники Укравтодору та підрозділи МНС України. Ще й досі перебувають в заторах близько 510 автомобілів.

За інформацією Укравтодору, транспортне сполучення особливо ускладнене в Львівській області на автомобільній дорозі Київ–Чоп.

Всього на території України до очищення доріг і територій залучили майже 8 тисяч працівників більше тисячі автомобілів спецпризначення, у тому числі від МНС 167 одиниць техніки.

Над відновленням електропостачання населених пунктів працюють додаткові бригади обленерго та техніка підвищеної прохідності МНС з аварійними бригадами. Для забезпечення електропостачанням лікувальних закладів та об’єктів життєзабезпечення населення від МНС залучили 18 пересувних електростанцій.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: МНС, стихія
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Інші новини теми
Коментарі 10
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Рожищенський район замело повністю, а влади наче немає... ГАНЬБА!!!
Відповісти
3 ДОБУ ПАДАЕ СНІГ НІХТО НІЧОГО НЕ РОБИТЬ ГОРОХІВСЬКИЙ РАЙОН ТАКОЖ ПОВНІСТЮ ЗАМЕЛО ВІДСТАВКУ ВСЮ МІСЬКУ РАДУ МУДАКИ
Відповісти
У Луцьку таке на дорогах і в дворах робиться, а у вас жодної інформації про бездіяльність Луцької влади, жодного фото?! Позаметало? ЗМІ блін!!!
Відповісти
Чого ви всі кричите тут??? Ви ж вибираєте цих мудаків!!! Хто голосувпав за Палицю? Не ви? От хай вам і чистить дороги! До нього звоніть, а дозвонитесь в дупу!!! А я пенсіонер, голосував за комуністів і можу посидіти і вдома!!! А ви думайте за кого голосуєте!!! Ні вони, влада, бидло, а ви народ - бидло! Не встигає влада чистити сніг, виходьте з лопатами на вулиці і допомагайте, а не ви вічно шукаєте винних!!! Ви бидло!!!
Відповісти
Ви такій розумний? А то що рапортували про придбання снігоочісної техніки, засобів, це що? Це все за гроші платників податків! Всіх з високих трибун запевняли, що готові до негоди! Якби казали що не готові і техніки немає - інша справа! А за мій рахунок все придбали - то нехай чистять!!!
Відповісти
Комуняку на гіляку!!!!!!!! Голосували за комуністів - тому правильно, замовкніть і сидіть вдома! Із-за таких як вас совків, ці приїхвосні сидять в Раді і заважають ноомальному розвитку, все подусками вертаючт назад, десь на років 30! Слава Богу, що мажоритарщика жодного немає комуніста.. і не буде!!!!
Відповісти
В ніч з 16 на 17 грудня внаслідок несприятливих погодних умов (сильні пориви вітру) у 41 населеному пункті Волині зникло електропостачання.
А ця ніч ще не настала. У кого це такі екстрасенсорні здібності?
Відповісти
І додзвонитись нікуди не можна - в адміністрації нікого немає, ніхто з БОСІВ не чергує, всім байдуже, сидять певне по норах і тельбо набивають до нестями.
Відповісти
Відповідь Лучанину! Синок, при комуністах була кожна така зима сувора і сніг чистили, і тепло і затишно було! А при демократах вийшов сьогодні в магазин вже й хліба нема, не можуть машини довести! А на комуністів ви ще будете молитись! Ви не маєте за 22 роки незалежності нічого - ні роботи, ні навчання, ні грошей, а саме головне ви вже й продали свою совість за копійку! Як би не ми, то ходив би твій дід чи батько без яєць і тебе б дебіла не було! А ми визволили вас! Люди - будьте свідомими українцями! Не дивіться що ви платники податків, треба виходити і чистити сніг, бо завтра будемо сидіти без хліба і їжі!
Відповісти
за комуняк люди ходили пішки по такому снігу кілометрів 5-10. ніхто про людей не дбав зовсім. ви що москаль що тут погрожуєте про 22 роки незалежності? ваша кацапландія і братський народ знищив мільйони українців. комуняки - це філія російського імперіалізму в Україні
Відповісти
Останні новини
Негода «вимкнула» світло у десятках сіл Волині
16 грудень, 2012, 09:52