У Луцьку змагаються найкращі пауерліфтери країни

У Луцьку змагаються найкращі пауерліфтери країни
Найсильніші пауерліфтери України змагаються в Луцьку за звання кращого та честь представляти Батьківщину на міжнародній арені. Спортсмени показують високий клас виступів та встановлюють нові рекорди.

Чемпіонат України з класичного пауерліфтингу серед чоловіків, жінок, юніорів та юніорок, юнаків та дівчат, ветеранів триває 14-23 вересня в Луцьку у спорткомплексі Східноєвропейського університету імені Лесі Українки. Урочисте відкриття відбулося 15 вересня, - пише ІА «Волинські новини».

Сьогодні, 17 вересня із 10:00 «залізні люди» розпочали демонструвати кам’яну силу м’язів та духу, встановлюючи нові рекорди України.

Серед них і харків’янка Наталія Гаргуновська. Мапючи вагу тіла 56.6 кілограма,- жінка підняла 125.5 кілограма, встановивши новий рекорд України.

«Я змогла підняти на 0.5 кілограма більше, ніж був встановлений рекорд України й це мене дуже тішить та надихає. Цьому я завдячую плідним тренуванням та моєму тренеру, який допомагає ставати кращою. Щотижня я маю по 4 тренування на яких викладаються впродовж 4-5 годин і сьогодні показала результат цього», - розповідає спортсменка.

Президент федерації Пауерліфтингу в Україні Базаєв Сіражутдін розповідає, що задоволений перебігом змагань.

«Нам подобається Луцьк, тому тут ми змагання проводимо вже втретє. Рівень підготовки спортсменів високий, можемо очікувати на рекорди не лише України, а й Європи чи світу. Також ті, хто покажуть хороші результати, то наступного року будуть представляти нашу державу на міжнародній арені», - каже Базаєв Сіражутдін.

Організатори змагань закликають лучан прийти та підтримати волинян. Вхід вільний.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.